Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou avança en la modernització administrativa i assoleix una nova fita en el projecte de simplificació dels procediments

dilluns 13 febrer 2017

S’han dut a terme mecanismes per agilitzar la posada en marxa d’activitats econòmiques al municipi

 

L’Ajuntament de Salou- a través dels Departaments d’Activitats i Departament de Qualitat- ha posat en marxa un nou sistema de gestió del cens d’activitats, que té per objecte identificar i recollir les dades de totes les activitats i instal·lacions públiques i privades, que es desenvolupin en el terme municipal. Permetrà conèixer quines activitats s’han implantat, la seva situació administrativa i la incidència ambiental i sectorial d’aquestes.

Així el cens proporcionarà a l’Ajuntament la informació necessària per prendre decisions i iniciatives en la gestió de les activitats des de les diferents àrees de l’Ajuntament amb responsabilitat sobre la matèria. L’explotació útil de les dades afavorirà el treball transversal en les relacions administratives amb els interessats.

Amb la implantació d’aquest nou sistema es disposarà de la gestió integral electrònica dels procediments d’Activitats i, com a conseqüència, s’estendrà l’ús del gestor electrònic d’expedients a un major nombre de procediments municipals, suprimint càrregues a la ciutadania i agilitzant els tràmits interns propis de l’Administració.

Com explicava el regidor de l’àrea, Jesús Barragán, “aquesta nova fita forma part d’un projecte més ampli, que integra la revisió dels procediments de gestió de les activitats econòmiques, i que ja ha millorat i simplificat aquesta tramitació reduint en un 35% la càrrega administrativa dels expedients en els últims 3 anys”.

 

La cara visible d’aquest projecte és la web finestraoberta.salou.cat , des d’on, a més de donar informació i assessorament respecte dels tràmits a realitzar per posar en marxa qualsevol tipus d’activitat empresarial, integra els serveis d’administració electrònica que permeten realitzar totes les gestions de manera electrònica, sense realitzar cap desplaçament.

Galeria d'imatges

finestraoberta_gran_copia.jpg

Document Actions