Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou busca finançament per dinamitzar la borsa de treball i fomentar la recerca activa d’ocupació

S’ha sol·licitat una subvenció per a la contractació de dos tècnics d’inserció i un auxiliar administratiu de reforç per a la borsa

dilluns 21 desembre 2009

L’Ajuntament de Salou ha sol·licitat a través del Pacte Territorial per l’ocupació, el Pacte de Santes Creus, una subvenció per al desenvolupament local per tal de fomentar la inserció laboral. El projecte, que s’anomena “Dinamitzant Salou”, consisteix en la potenciació del servei que actualment dona la Borsa de Treball Municipal mitjançant la realització de funcions d'intermediació directa entre els demandants d'ocupació i les empreses, partint de la recerca activa de llocs de treball mitjançant tècnics que faran una prospecció, anàlisi i contacte directe amb el mon empresarial.
El projecte pretén la dinamització de la Borsa de Treball Municipal mitjançant un reforç de 2 tècnics/es d'inserció, un/a auxiliar administratiu/va. L'equip tècnic, en principi farà una prospecció del teixit econòmic i productiu del municipi i de les poblacions del voltant . Es faran recorreguts per polígons industrials, comerços del municipi, instal·lacions turístiques, etc; i s'elaborarà una relació d'empreses potencials receptores d'ocupació. Tot seguit, es començarà amb el tracte directe entre els demandants d'ocupació i les empreses que necessiten personal, es farà una intermediació directa per tal d'aconseguir l'efectiva inserció donant prioritat a l'ocupació de qualitat.  Segons ha explicat el regidor de Serveis Interns, Jesús Barragán “és un projecte molt engrescador perquè pretén que els tècnics surtin al carrer de forma habitual i realitzaran contactes i entrevistes amb responsables empresarials, preguntin per les seves necessitats de mà d'obra i ofereixin als demandants d'ocupació que s'adeqüin als llocs de treball corresponents, prioritzant demandants dels col·lectius amb especial dificultat d'inserció”. Per una altra part , també es realitzaran treballs de recerca de llocs de treball mitjançant Internet, la premsa i establint contactes amb empreses de treball temporal, així mateix, també prepararen acords amb empreses d’alt grau de contractació i empreses concessionàries de serveis municipals per tal que utilitzin la Borsa de Treball Municipal per les seves contractacions de personal. En definitiva, l'objectiu final del projecte és aconseguir un alt grau de demandants d'ocupació inserits.

Document Actions