Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou busca joves emprenedors a la quarta edició del concurs d’idees de negoci ‘L’institut emprèn’

Des de demà i fins divendres tindran lloc les sessions de formació i seminaris a l’escola Elisabeth, l’IES Jaume I i el Marta Mata

dimarts 02 abril 2013

L’Escola Elisabeth, l’Institut Marta Mata i l’Institut Jaume I participaran un any més al concurs d’idees de negoci per a joves l’Institut Emprèn. Demà mateix s’inicien els Seminaris de sensibilització previs sobre la generació d’idees i de creació d’empreses, que organitza la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Salou i que s’impartiran en els centres d’educació secundària del municipi amb la finalitat de posar a l’abast dels estudiants les eines i coneixements necessaris per al desenvolupament de les seves idees empresarials. A partir de demà mateix els joves rebran una masterclass en la qual es pretén  aproximar el món de l’empresa i la figura de l’empresari als joves en una doble vessant; d’una banda tècnicament amb les claus de com  generar una idea de negoci; com redactar un pla d’empresa (pla tècnic i pla econòmic) i presentar les bases del concurs; en una segona part s’exposa als alumnes l’experiència d’un emprenedor.

La regidora de l’àrea, Reyes Pino, ha explicat que un cop realitzats els seminaris, es dinamitza el concurs d’idees de negoci, que enguany arriba a la seva quarta edició. El concurs “L’Institut Emprèn” és un acte lúdic que tindrà lloc a mitjans de maig, al complex del Teatre Auditori de Salou. Comptarà amb l’assistència de tots els joves participants, jurat i representants de l’Ajuntament. “Entenem que els nostres joves poden fer molt per emprendre i realitzar-se professionalment; crear idees de negoci i buscar-ne la viabilitat i presentar-ho davant d’un jurat. És una acció de sensibilització dirigida al foment de l’esperit emprenedor a centres educatius”.

Les candidatures participants podran optar a diversos premis en metàl·lic repartits com a millor idea empresarial; al projecte més innovador i al projecte més ben treballat. 

Galeria d'imatges

concurs.jpg

Document Actions