Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou busca la complicitat dels més petits amb la creació del consell assessor sectorial de la Infància

El proper plenari municipal del dimecres dia 7 també crearà el consell de la Gent Gran i el territorial del centre de Salou

divendres 02 març 2012

L’alcalde del municipi, Pere Granados, a través de l’àrea de Participació i Relacions Ciutadanes, proposarà al proper plenari municipal la creació de tres nous consells assessors: el d’infància, el de la Gent Gran i el del Centre de Salou que se sumen als ja cinc ja existents. Aquests són el Territorial de Cap Salou, el sectorial de Cultura; el de Joventut; el d’Esports i l’Econòmic empresarial. L’alcalde ha assegurat que “busquem mantenir una política de mà estesa i de participació real dels ciutadans a través d’aquestes reunions trimestrals que serviran per anar consensuant els projectes a executar en les diferents zones i avaluar la tasca que es du a terme des de les diferents regidories”, deia.

El consell assessor d’Infància pretén tractar qüestions d’interès específic d’aquest col·lectiu per tal de treballar-hi conjuntament tot canalitzant les seves inquietuds. Un cop formalitzat el consell aquest  es preveu nodrir d’una representació de nens i nenes de les diferents escoles del municipi així com dels esplais. L’altre dels consells que es porta a creació engloba el col·lectiu de la Gent Gran; el que comportarà buscar una complicitat i una relació més estreta amb els més grans del municipi, bé com a representants d’associacions o bé a títol individual. El tercer dels consells que des de l’àrea de Participació i Relacions Ciutadanes es porta a plenari és el sectorial del nucli de Salou. En aquest sentit, cal recordar que ja porta funcionant des del desembre del 2009 el del Cap Salou que aglutina la zona territorial que engloba Xalets, Mirador, Zona Estival i el mateix Cap Salou. En aquesta ocasió, un cop creat, es buscarà la complicitat de les zones del nucli urbà; des de Barenys, a la zona de l’Eixample, o altres sectors inclosos al municipi. Per la regidora de Participació Ciutadana, aquests consells “han de servir perquè els ciutadans puguin aportar les seves pròpies iniciatives i relacionar-se de manera directa amb l’administració local”, ha comentat Mª José Rodríguez.

 

Document Actions