Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou busca la millor foto de la Festa major

Està en marxa la sisena edició del concurs de fotografia organitzat per l’Antena del Coneixement de la URV

dimarts 28 gener 2014

L’antena del Coneixement de la URV a Salou ha obert un any més, i ja en són sis de consecutius, el concurs d’instantànies de Festa Major adreçat tant a estudiants de la universitat com al públic en general; per tant, en dues categories ben diferenciades.

Les obres que es presentin a concurs poden ser tant en blanc i negre com en color però han de ser inèdites i la tècnica és també lliure. Els guanyadors de cada una d’aquestes categories s’enduran 125 euros i un lot de vins del celler Mas dels Frares; però a més, les dues obres guanyadores i la resta de seleccionades pel jurat s’exposaran al passadís del TAS des del 20 de febrer i fins al 4 de març.

Quedaran excloses aquelles en què constin persones clarament identificables, especialment amb imatges d’infants. Al dors de la fotografia cal que consti el títol de la imatge i el pseudònim de l’autor. A part, en un sobre tancat, han de figurar el mateix títol i pseudònim i incloure-hi les dades personals (nom, telèfon de contacte, adreça i adreça electrònica). El lloc per a presentar les obres és el departament de Cultura i Festes de l’Ajuntament, al TAS, de dilluns a divendres de 10 a 14h i els dimarts i dijous de les 18 a les 20 hores.

Els interessats a participar-hi poden presentar les obres del 10 al 14 de febrer de 2014 i la inscripció és gratuïta. El jurat estarà constituït per membres de les aules de Cinema i Art de la Universitat Rovira i Virgili.

Galeria d'imatges

fotografia.jpg
bases_concurs_fotos.jpg

Document Actions