Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou busca mantenir el lideratge turístic amb accions de promoció a Irlanda

dilluns 19 gener 2015

Aquest cap de setmana ha estat al costat de Turespaña i també ha participat a la fira Belfast Telegraph Holiday World Show amb PortAventura

 

Salou busca mantenir el posicionament turístic de municipi líder de la Costa Daurada i de Catalunya pel que fa al sol i platja i al turisme familiar, i aquest cap de setmana ha estat present al costat de PortAventura i per segona vegada a la fira ‘Belfast Telegraph Holiday World Show’. Aquesta trobada, és la cita turística més important d’Irlanda del Nord , organitzada per la Irish Travel Agents Association i, a més, el Patronat Municipal de Turisme de Salou ha aprofitat aquest escenari per dur a terme una acció de promoció de la mà de Turespaña.

 

El regidor de Turisme, Benet Presas, ha destacat com “es tracta d’un mercat eminentment familiar que busca  allò que nosaltres els hi podem oferir, amb sol i platja i per això hem de continuar treballant donat que hi ha unes perspectives molt optimistes. El fet de que existeixin vols directes de Belfast a Reus facilita la comunicació i augura un creixement d’aquest mercat en la nostra ciutat”. Cal tenir present que Salou és la primera destinació de vacances pels irlandesos. Per aquesta temporada es confirma el manteniment dels vols de les companyies Jet2 (Belfast-Reus, temporada d’estiu, 2 vols setmanals) i de Thomas Cook (Belfast-Reus, temporada d’estiu, 2 vols setmanals). De fet, segons dades oficials de l’OET d’Espanya a Dublín s’ha confirmat que el número de passatgers entre Belfast i Reus l’any 2013 va ser de 27.098, suposant aquesta dada un increment del 18% respecte l’any anterior.

 

 

En el marc de la fira s’ha aprofitat l’estada per tal d’organitzar conjuntament amb l’Oficina Española de Turisme de Londres i el PMT un sopar amb uns quaranta turoperadors i agents de viatge d’Irlanda del Nord, Belfast  i rodalies amb qui es va  intercanviar informació directa sobre les excel·lències de la capital de la Costa Daurada, a més d’aprofitar la trobada per difondre un vídeo de Salou.

La promoció de Salou en el marc d’Irlanda continuarà a partir d’aquest divendres a la Holiday World Show de Dublín (del 23 al 25 de gener).

 

 

Com viatgen?

Es calcula que el 20% dels viatges d’oci a Irlanda es venen en paquets organitzats per operadors turístics i la resta a través d’agències o directament organitzats pel propi consumidor a través d’internet. La nostra destinació és un mercat molt madur per als irlandesos i, per tant, ben conegut.

Juntament amb els moviments favorables dels operadors hi ha certs indicadors macroeconòmics que permeten veure amb optimisme el desenvolupament del mercat Irlandès; la taxa d’atur continua reduint-se i l'índex de confiança del consumidor contínua en nivells elevats.

És raonable -segons els experts- que la predicció del mercat de viatges dels irlandesos cap al conjunt d’Espanya mantingui unes   xifres molt semblants; malgrat tot, sí que s¡estima un major creixement de la despesa turística, a l’entorn del 4%, atenent al cost del transport aeri i l'experiència en exercicis passats.

Galeria d'imatges

belfast.jpg
sorteig.JPG
263.JPG
estand.JPG

Document Actions