Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou busca mil corredors solidaris per lluitar contra el càncer

El grup Freesia organitza, amb el suport de l'Ajuntament, la vuitena cursa familiar de primavera

dijous 19 abril 2012

El Grup Freesia, conegut per les seves activitats destinades a recaptar fons per la lluita contra el càncer, ha organitzat juntament amb el suport de l'Ajuntament de Salou la VIII Cursa Popular de Primavera, que tindrà lloc al municipi el proper diumenge 6 de maig. Avui, en roda de premsa, l’alcalde Pere Granados i el president de l’entitat Paul Davies, conjuntament amb la vocal de la mateixa, Elaine McParland, han explicat els detalls d’aquesta prova esportiva solidària. Així, han indicat que esperen batre tots els rècords i el proper dia 6 el grup volen recaptar més de 10.000 euros per una bona causa. “Si aconseguim sumar aquesta quantitat arribarem als 250.000 euros de recaptació al llarg dels quasi 11 anys que funcionem com a grup”, ha dit la vocal del grup qui ha emplaçat a tothom que vulgui a sumar-se a la causa solidària, ja sigui a través de la participació directa com a través de l’esponsorització de corredors que es pot dur a terme a través de la pàgina web de l’entitat. Per la seva part, l’alcalde de Salou, Pere Granados, ha destacat la gran tasca de Freesia: “ens sentim molt orgullosos per la feina solidària d’aquest important grup d’homes i dones que treballen d’una manera molt organitzada per buscar diners i combatre el càncer”.

El proper dia 6 de maig la prova començarà a les 09.45 hores al Passeig Jaume I, a l'altura de l'estàtua de Jaume I.  Les distàncies a recórrer seran de 4 qm i de 10 qm; a més, per primer cop s’ha  muntat una cursa popular per a nens que hauran de recórrer una distància de 500 metres. Hi haurà tres categories per a cada distància: masculina, femenina, i nens menors de 12 anys. Així mateix, hi haurà premi per la 1 º, 2 º i 3 º de cada categoria, i també per la millor disfressa.

Per participar a la cursa s'ha de fer una inscripció on-line abans de les vuit de la tarda del dia 4 de maig pagant  12 € en el cas que es vulgui participar als 10 qm; de 12 € per als 4 qm o de 8 € en el cas de nens fins als 12 anys, que inclou una samarreta tècnica, refrescs i un snack. Si les inscripcions es fan el mateix dia de la cursa hi haurà un increment en el cost de la participació. En la modalitat de nens petits el cost de la inscripció és de 5 euros i es pot fer el mateix dia de la cursa. Tots ells, com han explicat des de l’organització, comptaran amb un regal.

El 100% dels beneficis recaptats de la venda de les entrades i les donacions es repartiran directament entre les tres associacions contra el càncer a qui dóna suport el Grup Freesia: el CNIO (Centre Nacional d'Investigacions Oncològiques), la delegació tarragonina de l'AECC (Associació Espanyola Contra el Càncer) i la delegació tarragonina de AFANOC (contra càncer en nens), alguns d’ells estaran presents a la cursa.

D’altra banda, el grup també organitzarà pel següent diumenge després de la cursa, el dia 13 de maig, la segona edició del ‘mercadet’ de productes de segona mà. Cadascú que vulgui posar una paradeta abonarà 8 euros i podrà posar a la venda tot allò que vulgui. El ‘rastro’ tindrà lloc a l’aparcament del costat de l’Ajuntament, on habitualment se celebra el mercadet dels dilluns.

Galeria d'imatges

freesia.JPG
cursa_freesia.jpg
cursa_freesia.jpg
freesia.JPG

Document Actions