Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou busca posar en valor el patrimoni natural en el Dia Mundial del Medi Ambient

dimecres 03 juny 2015

Organitza unes jornades sota el títol ‘Salou Natural’ que s’inicien amb una exposició del fotògraf Ferran Aguilar

 

El proper dia 5 de juny, coincidint amb el Dia Mundial del Medi Ambient, la regidoria de Salut Pública i Qualitat Ambiental ha organitzat uns actes que busquen posar en valor l’estima pel medi ambient a través de la imatge. En aquest sentit, el mateix divendres a partir de les 19 hores s’inaugurarà una mostra del prestigiós fotògraf Ferran Aguilar que recull entre 15 i 20 instantànies realitzades en plena natura que mostren una part de la vida intima d’animals que viuen en la península Ibèrica i els seus hàbitats. Algunes d’aquestes imatges s’han premiat en concursos nacionals i també internacionals.

Les imatges de gran format ( 60 x 100 cm) s’acompanyen d’una explicació general de la imatge, les dades tècniques de realització i algunes curiositats sobre la biologia de l’espècie. Aquesta exposició estarà instal·lada al passadís del Teatre Auditori Salou (TAS) i es podrà veure fins al 21 de juny.

La regidora de Salut Pública i Qualitat Ambiental en funcions, Núria Buira, ha manifestat que “hi ha moltes maneres d’estimar la natura i entenem que a través d’aquesta mostra i els tallers podem aprendre molts aspectes del medi natural, dels animals i d’allò que ens envolta”, ha esmentat.

 

Contacte amb la fauna del Cap Salou

A més, per complementar l’exposició també s’organitza un taller de fotografia que es reparteix en tres sessions.  Una primera (9 de juny), destinada a aprendre les tècniques creatives aplicades a la fotografia de natura i que està destinat a persones amb certs coneixements de fotografia. També servirà per conèixer l’ús dels diferents materials i accessoris que s’utilitzen en tècniques específiques com: la macrofotografia, la fotografia de fauna, l’alta velocitat i fotografia de doble exposició entre d’altres. S’analitzen d’un recull d’imatges de diferents autors per observar les diferents tècniques més actuals. La duració es de 3,5 hores aproximadament i es desenvoluparà a la sala Mediterrània del TAS.

La següent sessió serà el 13 de juny amb un segon taller que comporta una sortida pràctica d’un matí al Cap Salou de 5 hores per experimentar les tècniques que s’han après durant la sessió teòrica; i, finalment, el 17 de juny se celebrarà una tercera sessió que servirà per projectar les imatges triades pels assistents, analitzar-les i comentar qüestions tècniques i compositives. La duració es de 3,5 hores aproximadament.

Per a més informació i inscripcions es pot enviar un correu electrònic a mediambient@salou.cat  o personar-se al departament de Medi Ambient, en horari de 9h a 14h.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

medi.jpg
cartell.jpg

Document Actions