Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou busca reforçar la presència al mercat rus

dijous 30 abril 2009

El Patronat Municipal de Turisme de Salou ha estat present del 20 al 24 d'abril en un workshop a Rússia coorganitzat pel Patronat de Turisme de Barcelona i Turisme de Catalunya. Durant aquests dies s'ha treballat en dos fronts, per una banda a Moscou i de l'altra a Sant Petesburg buscant complicitats d'empreses turoperadores i d'agents de viatge russos de primer ordre, molts d'ells, com Natalie Tours o Neva, que ja treballen amb el municipi.
Actualment, el mercat rus suposa per a Salou un 6% dels turistes del municipi, la sisena potencia turística internacional però amb un clar creixement en els darrers quatre anys. A Moscou van assistir-hi una seixantena d'empreses i agents de viatge del país, mentre que a Sant Petesburg van acudir-hi uns quaranta més.
Des del Patronat Municipal de Turisme de Salou s'ha constatat 'l'interès en treballar amb el municipi', com explicava el gerent, Juanma Alonso i en iniciar-ne contactes que podrien donar els seus fruits properament; així com un 'alt grau de coneixement de la zona'.
L'interès del mercat rus se centra en el turisme de sol i platja, però també en la visita al parc temàtic PortAventura i en l'oferta complementària de cultura i oci de la zona.
Des del Patronat de Turisme també s'assenyala que l'expedició del multivisat permetrà al visitant allargar la seva estada o bé realitzar-ne d'altres amb més freqüència sense tornar a tramitar-ne la documentació.

Document Actions