Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou buscarà nous inversors al Fòrum empresarial Catalunya-Rússia

L’alcalde Pere Granados va anunciar ahir la presència del municipi a la trobada que se celebrarà a Moscou en el decurs del consell econòmic i empresarial

dijous 11 octubre 2012

La darrera reunió del consell Econòmic i empresarial de Salou (CAEES) ha servit per posar damunt la taula qüestions relatives a la principal indústria del municipi: la turística. En aquest sentit, l’alcalde, Pere Granados, ha anunciat la propera acció que durà a terme el municipi a través del Patronat de Turisme amb la presència destacada al Fòrum Empresarial Catalunya Rússia que se celebrarà a Moscou del 31 d’octubre al 2 de novembre. Seran tres jornades de presentació de les empreses catalanes interessades en vendre a Rússia; captar inversions russes al municipi a més de buscar en les presentacions cara a cara (business to business) tancar acords entre ambdós països.

 

En aquest sentit, una delegació del municipi –encapçalada per l’alcalde i juntament amb el regidor de Turisme i un tècnic-  duran a terme una presentació del municipi posant èmfasi en el fet que Salou és una població  que ha estat capaç de crear un producte sòlid i compacte al voltant de la seva principal oferta de sol i platja,  i que ha iniciat el camí de convertir-se en una destinació més especialitzada i integral, amb el desenvolupament de diversos plans i la implantació de diversos projectes. En el si d’aquest fòrum –com va explicar l’alcalde-  es posarà damunt la taula el projecte de creixement hoteler, comercial, esportiu i de serveis de la zona de Barenys; l’Eix Cívic com a gran avinguda “bulevar” de 2 quilòmetres; el nou Port Esportiu de la Pedrera; i la inversió del Barcelona World, amb 6 hotels tematitzats. Per Granados “nosaltres, com a institució, el que busquem és captar nous inversors que vegin el futur que té el nostre municipi, els projectes de ciutat i el lideratge que hem aconseguit en mercats com és el rus. Creiem que és una gran oportunitat per a apostar per la transformació de Salou tenint present que el rus és un mercat emergent al nostre país”.

Però al marge d’aquesta qüestió, al CAEES també es van exposar altres temes que afecten el món empresarial fent un balanç de la temporada turística a més de la previsió de la propera temporada, molt especialment amb el creixement del mercat rus i també del britànic-; la implantació de la nova superfície comercial al costat del Vial de Cavet, o el Barcelona World; en aquest sentit, el batlle va anunciar que en un mes aproximadament se celebrarà un consell extraordinari del CAEES on hi haurà representants de l’empresa Veremonte que explicaran de primera mà el macroprojecte turístic.

La trobada ha estat presidida pel batlle qui va estar acompanyat a la taula pels regidors de Participació Ciutadana, Ma José Rodríguez; de Turisme, Benet Presas; i de Comerç i Promoció Econòmica, Reyes Pino.

Galeria d'imatges

forum_empresarial.jpg

Document Actions