Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou, Cambrils i PortAventura es promocionen conjuntament a la Holiday World de Dublín

dilluns 25 gener 2016

Els dos municipis de la Costa Daurada han compartit mostrador en una cita obligada a les agendes turístiques

Un any més Salou ha esponsoritzat el sopar de Travel Extra News Awards i ha fet entrega del premi al millor article vacacional espanyol

Els Patronats de Turisme de Salou i Cambrils han assistit aquest cap de setmana a la fira Holiday World de Dublín en una promoció al mercat Irlandès conjuntament amb PortAventura. Un any més, i ja en van tres, els dos municipis han assistit a la fira adreçada al públic en general que busca donar visibilitat al territori entre els irlandesos  de cara a planificar les vacances de temporada.

Ubicat dintre de l’estand de Turespaña, l'espai dels dos municipis es complementa amb la presència de PortAventura i la presentació de la novetat de FerrariLand, un nou element que ha estat molt ben valorat pel públic assistent. Aquesta acció conjunta crea un entorn propi de la Costa Daurada molt valorat per la complementarietat de les propostes i ofertes. En el marc de la fira, tant Salou com Cambrils, han aprofitat l’estada per tal d’organitzar una trobada amb diversos touroperadors, hotelers i agents de viatges irlandesos amb qui es va intercanviar informació turística directa. La fira ha servit per obtenir nous clients i oferir productes al professional i al públic irlandès en general. Tots dos patronats han valorat molt positivament aquesta fira ja que s’ha detectat un increment del turista irlandès durant aquest 2016.

El perfil del públic final de la fira Holiday World Show Dublín és principalment familiar, amb una mitjana de tres fills per família, i que en conseqüència s'interessa notablement per l’oferta dels dos municipis certificats tots dos com a DTF, destinacions de turisme familiar, i per l'oferta de PortAventura. Irlanda és un dels països amb quotes de natalitat més altes d'Europa i els seus viatges vacacionals es realitzen principalment a la primavera.

Abans de la fira, va tenir lloc l’Irish Travel Industry Awards on Espanya es va endur 4 premis. A més, la nit del divendres va tenir lloc la Travel Extra News Awards on Salou va esponsoritzar el sopar juntament amb Turespaña. Durant aquest, la Capital de la Costa Daurada va atorgar el premi al millor article vacacional espanyol, conjuntament amb PortAventura. Aquest acte pretén premiar als periodistes irlandesos especialitzats en viatges i tenen com a objectiu incentivar la creació periodística de qualitat.

Galeria d'imatges

dublin.jpg
DSC_0286.JPG
IMG-20160125-WA0000.jpg

Document Actions