Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou, Cambrils i PortAventura es promocionen a la Fira Leisure de Moscou

Entre les novetats, s’anuncia l’aplicació d’un visats amb vigència de dos anys per a turistes que ja hagin estat com a mínim un cop a l’Estat per arribar a aconseguir tres estades per tal de fidelitzar aquest mercat

divendres 21 setembre 2012

Els Patronats de Turisme de Cambrils i Salou han compartit espai dintre de l’estand de Catalunya, en la fira turística moscovita Leisure  que es celebra del 19 al 22 de setembre. Es tracta d’una fira de referència en la que es comencen a contractar els productes de la pròxima temporada i en la que ja s’ha començat a copsar la tendència d’aquest mercat.  Entre les principals novetats presentades, s’ha anunciat l’aplicació d’un visats amb vigència de dos anys per a turistes que ja hagin estat com a mínim un cop a l’Estat per arribar a aconseguir tres estades.

Entre les accions de promoció s’ha realitzat una actuació directa a tour operadors i mitjans de comunicació russos, organitzada per PortAventura i els municipis de Salou i Cambrils. A l’acte van assistir i van donar suport, els representants de l’Agència Catalana a Moscou, a més del Cònsol General de l’Estat Espanyol a Rússia, responsable de l’oficina que gestiona els tràmits dels visitats qui va mencionar que només l’any passat es van gestionar més de 700.000 unitats.

El Cònsol General, Sr. Miguel Bauzá, va anunciar que a finals d’any, s’obrirà una nova oficina de visats a Bielorússia  que també afavorirà en gran mesura els tràmits realitzats des d’aquest país. Una de les principals novetats anunciades pel Cònsol ha estat  la possibilitat de fer visats amb vigència de dos anys pels turistes que ja haguessin estat com a mínim un cop a l’Estat Espanyol, i de cinc anys per a inversors.

És el primer cop que es celebra un acte institucional amb presència de professionals turístics dels municipis de la Costa Daurada de reconeixement a la tasca que porten a terme tant els tour operadors russos, com els receptius i empresaris locals. Cal recordar que el mercat rus ha arribat aquesta temporada a significar gairebé el 40% dels turistes estrangers en hotels de les dues destinacions.

Cal fer esment de l’altíssim nivell dels assistents, entre els que es va comptar amb els màxims representants dels tour operadors russos TUI Rússia, Natalie Tours, Pegas, Coral, TEZ Tours, Anex Tour, Vremia, NEVA Travel i PAC Grup.

La fira Leisure és de format mixt, sent els primers dos dies específicament per a professionals i els dos darrers per a públic final. En l’edició de l’any passat la fira va comptar amb 1.500 expositors de 83 països, i va arribar a la xifra de 60.000 visitants dels quals 25.000 van ser professionals.

La delegació dels municipis de Salou i Cambrils va estar encapçalada pel regidor de turisme de Salou, Benet Presas i el regidor de Cambrils, Xavi Martí, a més d’estar formada per nombrosos empresaris d’agències receptives i hotels. Cal destacar que les previsions de cara a la pròxima temporada que es desprenen de les reunions fetes entre els empresaris, parlen d’una tendència a l’alça en el mercat rus.

 

 

Galeria d'imatges

P1010967.JPG
P1010967.JPG

Document Actions