Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

SALOU, CAMBRILS I VILA-SECA TORNEN A SIGNAR UN CONVENI PER A LA DINAMITZACIÓ JUVENIL

dilluns 07 febrer 2005

Els alcaldes de Salou, Esteve Ferran; de Cambrils, Robert Benaiges; i de Vila-seca, Josep Poblet, han signat el conveni de col·laboració anual pel qual els tres municipis desenvolupen el programa juvenil 'carretera i manta'; una experiència fruït de l'acord de les regidories de Joventut dels tres ajuntaments que comparteixen l'organització, coordinació i gestió del projecte, i que ofereix als joves de les tres localitats un seguit d'activitats culturals, lúdiques, esportives i formatives, per ocupar i omplir el temps de lleure durant tot l'any. S'intenta potenciar el consum cultural i formar els joves en el camp de les noves tecnologies (informàtica, internet, utilització de programes, etc). Enguany la gestió pertoca a Salou, així com la despesa que corre al seu càrrec.
S'introdueix una novetat a nivell de gestió i coordinació tècnica, que és un programa d'intranet que agilitzarà la comunicació i els tràmits entre les àrees de Joventut dels tres ajuntaments.
El programa preparat per al 2005 amplia el nombre d'activitats de 50 a 54, donada la progressiva bona resposta de participants.
Entre els objectius d'aquesta alternativa d'oci cal destacar l'oportunitat d'afavorir un espai de relacions entre els joves, tot reforçant l'intercanvi, el coneixement mutu i la participació.
Una iniciativa interessant per fer que els joves dels tres municipis intercanviïn i comparteixin experiències i inquietuds. A més, el fet que es coneguin i es relacionin, ajuda a conèixer també millor i a valorar el marc geogràfic, cultural, patrimonial i socioeconòmic que formem i compartim els tres municipis.
A l'acte de presentació de les activitats i signatura del conveni, iniciat per la regidora de Joventut de l'Ajuntament de Salou, Isabel Aguilera, també hi han assistit els regidors i tècnics de Joventut dels tres municipis.

Document Actions