Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou capital del ritme, la música i la solidaritat

dimarts 28 juliol 2015

Salou va acollir el passat dissabte la segona edició de la Masterclass de Zumba® BAILANDO CONTRA EL CÁNCER, organitzada per l’Associació Oncològica Dr. Amadeu Pelegrí i la instructora salouenca de zumba®, la Zin Noelia Fernández.

Centenars de samarretes verdes varen omplir la Plaça de les Comunitats Autònomes de Salou, mentre dalt de l’escenari, els 25 instructors participants anaven conduint els balls.

Per segon any consecutiu, Salou es convertia per unes hores, en la capital del ritme, de la música, del ball i de la solidaritat.
A mesura que tornaven de la platja, els turistes contagiats per l’ambient, anaven omplint el perímetre de la plaça. Molts d’ells, fins i tot compraven les darreres samarretes i entraven al recinte, per gaudir de la gran festa de la Zumba®.

L'emoció no hi va faltar quan la principal organitzadora, Noelia Fernández, va retre un sentit homenatge a la seva cosina Maria Elena, qui l’any passat, va perdre la batalla contra el càncer estant embarassada.

Als seus agraïments, la presidenta de l’Associació oncològica Dr. Amadeu Pelegrí, Murielle Reig, va destacar la implicació de l’Ajuntament de Salou i el seu suport a l’hora d’organitzar actes benèfics com aquest. Va agrair a tots els instructors participants i molt especialment a la instructora salouenca, Noelia Fernández, i les invitades especials, les ZES Marta Formoso i Virginia Escámez. Finalment, va assegurar que la participació d’aquesta segona edició ha estat d’unes 850 persones, superant així la participació de l’any passat.

Galeria d'imatges

petita-1.jpg
BailandoCC2015_187.jpg
BailandoCC2015_081_2.jpg
BailandoCC2015_420.jpg

Document Actions