Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou celebra al costat de la gent gran, la Festa Major d’Hivern

dilluns 02 febrer 2015

Avui, en l’homenatge a l’envelat, l’alcalde ha anunciat un nou ajut municipal per la devolució de la taxa d’escombraries

L’acte, organitzat per la regidoria d’Acció Social, ha reunit a 350 persones en el tradicional berenar i ball amb orquestra

  

Un total de 350 persones grans s’han donat cita avui a l’envelat de Festa Major per celebrar el tradicional berenar d’homenatge a la gent gran de Salou que any rere any se celebra en el marc de l’envelat. Una trobada, molt participativa  que ha reunit a les persones de la tercera edat del municipi pertanyents a l’Esplai per a la Gent Gran, i el Casal Municipal de Jubilats del Parc de Salou. Tots ells han passat una bona estona en una festa on han estat els autèntics protagonistes, acompanyats per la màxima autoritat municipal l’alcalde Pere Granados, a més de la regidora d’Acció Social, Martina Fourrier i un bon nombre de regidors, en una tarda amenitzada per l’orquestra Ruben’s.

L’alcalde, en la trobada amb la gent gran, els ha anunciat que “donada la situació actual de crisis econòmica i la difícil situació de molts ciutadans i famílies residents al municipi hem creat unes bases per a la concessió d’un nou ajut econòmic que vol reduir alguna de les despeses a la llar”. Així, els ha explicat que “destinem enguany 25.000 euros per a la subvenció de la taxa d’escombraries per a persones majors de 60 anys empadronades a Salou i que justifiquin dificultats econòmiques”.

Aquesta nova mesura –ja publicada al BOPT- pretén donar un suport econòmic puntual i retornar l’import de la Taxa pel servei de recepció obligatòria de recollida, tractament i eliminació d’escombraries i altres residus urbans domiciliaris corresponent a l’any 2014  a totes aquelles persones que hagin pagat, i així tenir un respir per poder afrontar les despeses d’aquest any 2015, sempre que compleixin els requisits específics descrits a les bases.  Els interessats a optar a l’ajuda podran presentar la documentació entre el 24 de febrer i el 24 d’abril, ambdós inclosos.

Al marge d’aquest anunci l’alcalde també ha volgut felicitar els presents dient-los “sou mereixedors del nostre més sincer reconeixement i gratitud, perquè els vostres esforços, les vostres il·lusions i els vostres reptes han forjat també la història del nostre poble, Salou. Sou vosaltres els que heu marcat en el passat allò que avui som com a poble”.

 

Per la seva part, la regidora d’Acció Social, Martina Fourrier, ha destacat al berenar que “la vostra acció diària, la participació en entitats i associacions, i pel recolzament a les vostres famílies genereu una de les xarxes més importants de la societat actual. Una xarxa moltes vegades invisible que amb aquest esforç aconseguiu alleugerir el dia a dia dels vostres sers més estimats i fer-los la vida més fàcil amb el suport i complicitat d’entitats i l’administració”. La regidora, a més, també els ha “animat a que continueu treballant, i inculcant als més joves els valors que els ajudin a continuar endavant i donar a conèixer aquesta cultura de l’esforç que tant coneixeu”. 

Galeria d'imatges

portada_envelat.jpg
vista_gral_envelat.jpg
ball.jpg
Alcalde_i_Martina_F.JPG
vista_gral_envelat.jpg

Document Actions