Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou celebra amb les escoles el Dia Internacional dels Drets Humans

Més de 120 alumnes salouencs han participat en el teatre-taller sobre l’explotació infantil celebrat aquest matí al TAS

divendres 11 desembre 2009

Aquest matí, i en motiu del Dia Internacional dels Drets Humans, l’Ajuntament de Salou juntament amb l’Antena del Coneixement de la URV de Salou han organitzat a la Sala Europa del Teatre Auditori de Salou un teatre-taller sobre l’explotació infantil interpretada per l’ONG Intervida. L’obra té per finalitat sensibilitzar a la població escolar. S’ha mostrat el testimoni de l’explotació laboral infantil, i s’ha explicat i aprofundit en les causes, les conseqüències i part de les solucions d’aquest problema, de cara a contribuir a la formació de ciutadans i ciutadanes informats, responsables i compromesos amb el món en què viuen i amb les persones que hi conviuen. El taller que ha començat a les 11 hores ha tingut una durada de dues hores aproximadament, ens el transcurs del qual els alumnes han pogut comprovar de primera mà i mitjançant els testimonis de diversos actors la crua realitat dels Drets Humans arreu del món.

Els alumnes han participat activament en cadascuna de les activitats organitzades per Intervida i s’han posat en la pell dels menys afavorits. Un cop finalitzat el taller els alumnes s’han fet una fotografia amb la regidora d’Infància i Joventut, Júlia Gómez i també amb els membres d’Intervida que han fet possible el taller. Per la seva banda, la regidora ha explicat que: “es molt important conscienciar els joves dels problemes que hi ha arreu del món i més amb un aspecte tan important com són els drets humans. Es per això que hem volgut muntar aquest taller”.

Els actes en motiu del Dia Internacional dels Drets Humans continuaran avui a partir de les 17.30h, a la Sala Costa Daurada del Centre Cívic amb una ponència a càrrec de Maria Pilar Garcia, membre d’Amnistia Internacional a Tarragona, que parlarà de les Victòries i Fracassos de la Declaració Universal dels Drets Humans.

Document Actions