Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou celebra dijous la Diada Nacional de Catalunya

dilluns 08 setembre 2014

Una conferència sobre la guerra de Successió, l’ofrena floral al monument Rafael Casanova i la ballada de  sardanes protagonitzaran l’11 de setembre a la capital de la Costa Daurada
 
Un any més, Salou celebrarà els actes de la Diada Nacional de Catalunya amb tot un seguit d’actes preparats per la regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament. Enguany, el conjunt d’actes començarà el dia previ a la Diada Nacional amb una Conferència col·loqui sota el títol de ‘La guerra de Successió al Camp de Tarragona’ a càrrec de Josep Fàbregues Roig, professor d’Història Moderna de la URV. L’acte tindrà lloc a la Biblioteca Municipal de Salou. Es tracta d’un acte emmarcat en el conjunt d’actes que s’estan desenvolupant en el tricentenari de l’11 de setembre. Enguany, es celebra el 300 aniversari dels fets de l'11 setembre de 1714.
Pròpiament, el 11 de setembre, el programa començarà a les 10 del matí, amb la lectura del manifest commemoratiu de la Diada a càrrec de l’alcalde, Pere Granados, en nom de la Corporació municipal i a la que hi assistirà la representació de tots els grups polítics del Consistori. Posteriorment, començarà la gran ofrena floral al monument de Rafael. Les nombroses entitats de la ciutat en acabar el discurs realitzaran una ofrena floral al monument. 
Posteriorment, a la Plaça del Carrilet acollirà una audició ballada de sardanes, a càrrec de la Cobla de Reus i amb la col.·laboració de l’Associació Sardanista Contrapunt d’Onades de Salou. 
 
 

Galeria d'imatges

11_de_setembre.jpg

Document Actions