Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou celebra dimecres la Diada Nacional de Catalunya

L’ofrena floral al monument Rafael Casanova, els ball de bastons i la ballada de sardanes protagonitzaran l’11 de setembre a la capital de la Costa Daurada

dilluns 09 setembre 2013

Un any més, Salou celebrarà els actes de la Diada Nacional de Catalunya amb tot un seguit d’actes preparats per la regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament. El programa començarà a les 11 del matí amb una gran ofrena floral al monument de Rafael Casanova precedida de la lectura del manifest commemoratiu de la Diada a càrrec de l’alcalde, Pere Granados, en nom de la Corporació municipal i a la que hi assistirà la representació de tots els grups polítics del Consistori. Les nombroses entitats de la ciutat en acabar el discurs realitzaran una ofrena floral al monument.

Posteriorment el grup de grallers la Tarota interpretarà els Segadors i es procedirà a la hissada de la bandera de Catalunya.  Enguany, com a novetat el ball de bastons de l’Associació Sal-i-Ou, protagonitzaran també una part dels actes de la Diada oferint una ballada en l’acte central i concentrant, d’aquesta manera, tots els actes durant el matí. En acabar, al voltant de les dotze del migdia es durà a terme una audició i la tradicional ballada de sardanes a la Plaça del Carrilet per part de la Cobla de Reus posant així punt i final a aquest acte.

Galeria d'imatges

IMG_6633.jpg

Document Actions