Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

SALOU CELEBRA EL 14È ANIVERSARI DE LA SEGREGACIÓ INAUGURANT EL NOU TEATRE AUDITORI

dimarts 28 octubre 2003

El proper dijous dia 30 d'octubre l'Ajuntament de Salou celebrarà el 14è aniversari de la Segregació de Salou. Per aquest motiu l'Ajuntament de Salou ha organitzat diversos actes, que commemoraran la data en què el Tribunal Suprem va dictaminar la Segregació i la creació d'un nou municipi.
El programa d'actes pel dia 30 d'octubre són:
- A les 11.30 hores: Al carrer de l'Advocat Gallego (al costat del Pavelló Municipal d'Esports): Descobriment d'una placa commemorativa a la memòria de José Antonio Gallego González, Fill adoptiu de Salou i Salouenc il·lustre. José Antonio Gallego va ser l'advocat encarregat de dirigir el procés judicial que va portar a Salou, el 30 d'octubre de 1989, a la segregació de Vila-seca.

- A les 12.00 hores: Al carrer de l'Advocat Gallego: Inauguració oficial del Teatre Auditori de Salou (TAS) a càrrec de l'Alcalde de Salou, Esteve Ferran, i el Director General de Promoció Cultural de la Generalitat de Catalunya, Vicenç Llorca. A l'acte d'inauguració hi assistirà també el Director del Gran Teatre del Liceu, Josep Caminal, el subdelelgat del Govern, Angel Sagardoy, a més de diverses autoritats locals.

- Espectacle previ amb la companyia Plasticiens Volants
- Parlaments i descoberta de placa commemorativa
- Visita al Teatre Auditori de Salou
- Aperitiu

- A les 20.00 hores: Concert d'inauguració a càrrec de:

- Coral Eixàrcia de Salou
- Coro Vasco Ama-Lur
- Cor Jove Vila de Salou
- Cor de l'Escola Municipal de Música de Salou (EMMS)
- Músics de l'EMMS

El divendres dia 31 d'octubre, a les 18 hores, al Teatre Auditori de Salou es procedirà a l'entrega dels premis 30 d'Octubre a la creativitat Infantil i Juvenil, organitzat per la regidoria de Cultura.

Paral·lelament a aquests actes organitzats per l'Ajuntament de Salou, l'Associació 'Amics 30 d'Octubre' han organitzat un seguit d'actes, de caire més festiu i popular, per commemorar el dia de la Segregació. El programa d'actes és el següent:

- Dies 27 i 28 d'octubre, a les 19.30 hores, Campionat de Dòmino, al local de l'Associació Alzheimer Solidari, a la plaça de la Pau.
- Dia 20 d'octubre, a les 17 hores, xocolatada amb coca i pallassos, al carrer de València.
- Dia 29 d'octubre, a les 20 hores, Pregó de la Festa de la Segregació, a la Torre Vella de Salou, a càrrec de les senyores Cecilia i Anna Gallego Sánchez, filles del recentment desaparegut advocat de la Segregació.
- Dia 29 d'octubre, a les 22.30 hores, Ball Popular, al c/ de València.
- Dia 30 d'octubre, a les 08.30 hores, Diana Florejada, pels carrers de Salou.
- Dia 30 d'octubre, Ofrena Floral, a l'església Santa Maria del Mar de Salou
- Dia 30 d'octubre, a les 14hores, romescada popular, al passeig de Jaume I de Salou.
- Dia 30 d'octubre, a les 15 hores: Enlairada de coets, al passeig de Jaume I
- Dia 30 d'octubre, a les 21 hores, Sopar de germanor amb homenatge pòstum a Ricard Montagut i Coll, a l'hotel Casablanca.

Document Actions