Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou celebra el 85è aniversari de l'ONCE amb una ballada de Sardanes

dissabte 16 desembre 2023


Salou ha estat, aquest migdia, l'escenari d'una emotiva commemoració del 85è aniversari de l'ONCE, l'Organització Nacional de Cecs Espanyols. El Passeig Jaume I de Salou s'ha omplert de vida i música amb una ballada de sardanes, a càrrec de la Cobla Principal de Tarragona, atraient desenes de persones a gaudir d'aquesta tradició catalana.

L'alcalde de Salou, Pere Granados, juntament amb els regidors de Cultura, Julia Gómez; Salut, Cristina Berrio; Festes, Xavier Montalà; i Benestar Animal, Beatriz Morer, han assistit a aquest esdeveniment cultural.

Els representants municipals no només han estat espectadors, sinó que han participat activament en el ball de sardanes, manifestant el seu suport i solidaritat amb la comunitat de persones invidents i amb discapacitat.

La celebració ha continuat amb un dinar de germanor al Club Nàutic de Salou, on l'alcalde Pere Granados ha donat la benvinguda als assistents, entre els quals s'ho trobava el subdelegat del govern espanyol, Santiago Castellà i responsables de l'Once.

Pere Granados ha subratllat l'esforç constant del seu govern per fer de Salou un municipi cada vegada més inclusiu i divers

En el seu discurs, l'edil ha subratllat l'esforç constant del seu govern per fer de Salou un municipi cada vegada més inclusiu i divers. Ha assenyalat que es treballa incansablement per assegurar que totes les persones, independentment de la seva discapacitat, se sentin còmodes i integrades.


La celebració d'aquest aniversari de l'ONCE a Salou no és només un acte festiu, sinó també un reflex de l'impuls de la ciutat de les polítiques d'inclusió i accessibilitat. L'ONCE, una institució dedicada a donar suport i serveis a persones cegues i amb discapacitat visual, ha trobat en Salou un ferm aliat en la seva missió social.

Aquest esdeveniment serveixen per sensibilitzar la població per a la necessitat d'erradicar barreres que dificulten la vida, en aquest cas, de les persones cegues.

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

once.jpg
sardanes3.jpg
sardanes2.jpg
sardanes1.jpg
sardanes.jpg
Santi Castella.jpg
pere_ballant sardanes.jpg
pere_once.jpg
pereGranadosONCE.jpg

Document Actions