Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

SALOU CELEBRA EL DIA DE L'ARBRE PLANTANT 200 PINS

divendres 07 abril 2006

'Prop de 200 escolars han participat en la iniciativa'

La vila de Salou ha celebrat el Dia de l'Arbre amb la plantació de 200 pins a la zona verda pública, d'uns 10.000 m2, situada entre els carrers de Torremolinos, de Pompeu Fabra, i de Carles Buïgas. Una zona de pinar que serà destinada a equipaments públics integrats en l'espai verd.
La iniciativa ha estat organitzada per la regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament i ha comptat amb la col·laboració de prop de 200 alumnes de 4rt de primària de les quatre escoles del municipi: Europa, Santa Ma del Mar, Salou i Elisabeth; que han estat els protagonistes de la plantada.
A l'acte hi han assistit l'alcalde de Salou, Esteve Ferran; la regidora de Medi Ambient, Montserrat Porter; el regidor de Serveis, Dàmaso Antolín, com a responsable de la Brigada Municipal, que ha donat suport tècnic a l'experiència; i altres regidors de la Corporació.
Segons l'alcalde, que ha anat ajudant els joves a plantar els pins, 'aquesta experiència té un objectiu pedagògic ja que la participació de nens i nenes en iniciatives de recuperació i reforestació de zones verdes és interessant per a la seva formació i sensibilització vers la natura i la vegetació'.
Segons la regidora de Medi Ambient, 'els escolars han pogut viure i protagonitzar no solament la plantació d'arbres, sinó que la iniciativa els ha introduït i donat a conèixer, mitjançant jocs, en el món de la vegetació autòctona, la seva conservació i la importància de respectar-la'.

Document Actions