Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou celebra els 20 anys de municipi independent homenatjant els membres de la Junta Gestora i els regidors de l’Ajuntament

Enmig d’una acte institucional i amb la sala de sessions de l’Ajuntament plena de gom a gom aquest matí ha tingut lloc un dels actes més solemnes que s’han programat per la Festa Major d’Hivern de Salou

dissabte 30 gener 2010

Enmig d’una acte institucional i amb la sala de sessions de l’Ajuntament plena de gom a gom aquest matí ha tingut lloc un dels actes més solemnes que s’han programat per la Festa Major d’Hivern de Salou: el lliurament de les medalles commemoratives als seus regidors, regidores i membres de la Junta Gestora. I és que, com recordava l’alcalde Pere Granados en el seu discurs, “avui recordem que el 27 de gener de 1990, ara fa 20 anys, el municipi de Salou acabat de néixer uns mesos abans, creava la seva màxima institució local i constituïa la seva primera corporació municipal”, explicava. Es tracta, per Granados, “d’un fet cabdal de la història salouenca que no podem oblidar aquells que avui formem el consistori salouenc, si és que entenem que el nostre present és el fruit d’aquell passat carregat de gran esforç i il·lusió col·lectiva que va permetre a la societat salouenca obrir el camí per a la seva normalització com a poble i vertebrar-se i desenvolupar-se políticament”.  

Així, aquest migdia s’han reunit la majoria de càrrecs electes que formen i han format part de les diferents corporacions, inclosos els membres de la Junta Gestora per tal d’agraïr-los i reconèixer “la seva encomiable labor al capdavant de la gestió pública municipal durant els 20 anys d’història d’aquesta institució”.

El màxim responsable municipal també ha tingut unes paraules de felicitació per als 53 membres que han format part dels diversos consistoris salouencs i per als exregidors i exregidores dels grups dels PSC, ERC, PP, ICV, CiU I FUPS i Nou Salou que han acceptat format part dels diversos consistoris salouencs, així com a aquells que ja han traspassat.

L’alcalde, en el seu discurs però ha lamentat algunes absències: “Entenc que per damunt de les diferències polítiques; fins i tot per sobre de les idees contraposades, existeix quelcom que ens uneix que és la institució municipal a la qual li debem el màxim respecte i homenatge que, en definitiva, és el significat d’aquest acte”.

Abans del lliurament de les medalles i els diplomes, Esteve Blasi, el membre de la Junta Gestora ha adreçat unes paraules d’agraïment a “la iniciativa de voler conmemorar un fet tant significatiu per Salou”. L’acte ha acabat amb la imposició de les medalles i amb una foto de familia.

Document Actions