Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou celebra l’arribada del Nadal, amb un gran espectacle

divendres 02 desembre 2022

L’alcalde Pere Granados, junt amb el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, i la regidora d’Infància, Julia Gómez, han inaugurat, aquesta tarda de divendres, l’arbre de Nadal situat a la cruïlla del carrer Barcelona, amb Via Roma; així com la resta d’il·luminació dels carrers principals

Cada tarda, a les 19 h, fins al 6 de gener, l’arbre oferirà un espectacle diferent de llums i colors, amb clàssics de la música pop i nadalenca

També s’ha col·locat un conjunt de figures decoratives als carrers del centre, i dos elements transitables, a la plaça Bonet i a la zona del Mercat municipal

 

Salou ha celebrat, aquesta tarda de divendres, amb un gran espectacle, l’inici del període nadalenc, amb la tradicional encesa de les llums dels carrers i de l’arbre de Nadal. A l’acte, hi ha estat present l’alcalde Pere Granados, junt amb el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, i la regidora d’Infància, Julia Gómez, els quals han estat els encarregats de prémer el botó per encendre la il·luminació, després d’un compte enrere.

L’arbre, col·locat a la cruïlla de carrer Barcelona, amb Via Roma, té forma 3D, cònica. Cada tarda, a les 19 h, fins al 6 de gener, oferirà un espectacle diferent de llums i colors, amb clàssics de la música pop i nadalenca.

També s’han instal·lat llums nadalenques als carrers del nucli antic i de la zona comercial.

Enguany, com a novetat, i amb l'objectiu de contribuir a l'estalvi energètic i complir el decret llei de mesures d’estalvi energètic, Salou ha posposat una setmana l'encesa de la il·luminació. Normalment, es feia el darrer divendres de novembre i, aquesta vegada, s’ha fet el primer divendres de desembre.

A més, els llums s'apagaran una hora abans a la nit, en lloc de la 1 de la matinada, a les 12 de la nit. Tot això comportarà un estalvi de 90 hores de funcionament, un 26% menys.

Cal recordar que els motius ornamentals d’il·luminació nadalenca són LED i estan fabricats amb material 100% reciclat: motius fabricats amb alumini lleuger, 100% reciclable, de màxima qualitat, evitant el màxim de soldadures, i respectuós amb el medi ambient.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha destacat que “l'encesa de llums de Nadal és un moment molt esperat per part de tota la població, i que, durant les properes setmanes, ajudarà a dinamitzar el nostre comerç local”.

Per la seva banda, el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, ha assenyalat que “la decoració nadalenca està pensada per crear un ambient únic en aquesta època de l’any, i perquè les famílies surtin al carrer, amb els infants, i aprofitin per fer les compres de Nadal”.

La regidora d’Infància, Julia Gómez, ha mostrat la seva satisfacció per “tornar a col·laborar en aquest espectacle amb el Club Xic’S, atès que és un esdeveniment molt celebrat pels infants i les famílies, com a inici del període nadalenc”.  

 

Figures nadalenques, a peu de carrer

L’Ajuntament ha col·locat un conjunt de figures nadalenques a diversos carrers del municipi, concretament, a Via Augusta, carrer Barcelona, Via Roma, carrer Ciutat de Reus, Espigó del Moll, plaça Onze de Setembre, plaça Sant Jordi i plaça Bonet. Es tracta d’elements de polièster, resina i reforçats amb fibra de vidre.

També, ha instal·lat dos elements transitables, a la plaça Bonet i a la zona del Mercat municipal.

 

Diversió per a tota la família

Aquesta tarda, en el marc de l’encesa de les llums, també s’han ofert actuacions de nadales, a càrrec del Cor Encantats, el Cor Infantil i el Cor Mitjà de l’Escola Municipal de Música de Salou (EMMS); el show d’encesa, amb Nou Estil, i un artista convidat; i la sessió del DJ D-Lort. L’acte ha estat presentat per la Loli i el Pop. Així mateix, les famílies han pogut gaudir d’una xocolatada amb coca de sucre, regals i photocall.

Galeria d'imatges

1.jpg
6.jpg
4.jpg
7.jpg
8.jpeg
2.jpg

Document Actions