Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou celebra la Diada de l’Onze de Setembre, amb la tradicional ofrena floral al monument a Rafael Casanova

dimarts 06 setembre 2022

L’acte institucional, presidit per l’alcalde Pere Granados, tindrà lloc a partir de les 10 h; i comptarà amb l'actuació del Ball de Bastons; i l’audició i ballada de sardanes, amb La Cobla Principal de Tarragona

També s’il·luminarà la façana del Consistori, al vespre i nit, amb els colors de la senyera

 

Salou celebrarà, aquest proper diumenge, la Diada Nacional de Catalunya, l’Onze de Setembre, amb l’acte institucional i la tradicional ofrena floral, al monument a Rafael Casanova, presidits per l’alcalde Pere Granados i diversos representants de la Corporació, a partir de les 10 h del matí, a la plaça Onze de Setembre.

L’acte comptarà amb el parlament institucional de l’alcalde; i l'actuació del Ball de Bastons, en finalitzar l’ofrena.

Així mateix, a partir de les 11 h, es podrà gaudir de l’audició i ballada de sardanes, a càrrec de La Cobla Principal de Tarragona, a la plaça del Carrilet.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha mostrat la seva satisfacció pel fet d’haver pogut “recuperar l’acte institucional i l’ofrena, com era abans de la pandèmia”; “un acte simbòlic molt esperat per part de les associacions i la ciutadania de Salou”, ha assenyalat.

Per la seva banda, el regidor de Serveis Culturals, Xavier Montalà, ha explicat que “l’ofrena serà un acte molt participatiu, per part de les entitats culturals del municipi, algunes de les quals també se sumaran amb actuacions a la plaça”.

L’Ajuntament de Salou romandrà il·luminat, al vespre i nit de diumenge, amb els colors de la senyera: les quatre barres, en vermell i groc.

Document Actions