Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou celebra la jubilació del professor Josep Mª Tost amb un acte a alcaldia

El batlle ha lliurat una placa al docent que ha exercit durant 28 anys al CEIP Europa, en presència de tot el claustre de professors

dimarts 10 setembre 2013

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha felicitat avui el professor Josep Mª Tost, per la seva trajectòria docent que arriba a la seva fi amb la jubilació i després de 28 anys com a professors al col·legi Europa. L’acte, ha comptat amb la presència de la regidora d’Ensenyament, Julia Gómez, a més del director del centre, Josep Mª Alfonso, familiars de l’homenatjat i de tot el claustre de professors del centre educatiu. L’alcalde ha volgut expressar la gratitud “cap a la feina que has desenvolupat durant tot aquest temps perquè has participat de forma molt directa en l’educació dels salouencs”, i ha afegit que “hem de tenir present que la millor inversió per a aconseguir una societat més tolerant, mes justa i amb més respecte passa per tenir una bona formació. Hem de donar-te les gràcies per haver compartit el teu coneixement ”.   

Per la seva part, el professor homenatjat ha recordat com durant molt anys ha assistit a aquest acte com a convidat. Avui però, Tost, ha acudit en qualitat de protagonista i ho ha fet emocionat pel que representava. El professor ha volgut agrair als presents el sentit homenatge, el qual l’ha qualificat de “senzill, emotiu i simbòlic” i ha mostrat el seu desig que “jo també pugui estar aquí en els propers actes de jubilacions que tocaran l’any vinent a la Montserrat i a la Mª José”.

Galeria d'imatges

DSCN1427.JPG
DSCN1427.JPG

Document Actions