Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou celebra la vintena trobada de puntaires homenatjant-ne la impulsora

diumenge 31 maig 2015

El Grup de Dones ha reunit a més de 300 puntaires a l'espigó del Moll

Unes 50 agrupacions de puntaires d’arreu de Catalunya (Barcelona, Esplugues, Arenys, del Llobregat i de les comarques de Tarragona) i també d'Andorra s'han reunit aquest matí en la vintena trobada de puntaires de Salou que enguany ha volgut retre un homenatge a la seva impulsora i primera mestre puntaire: Rosa Mª Colom. La mestra artesana ha rebut de mans de l'alcalde Pere Granados una estàtua al pescador. A més, la presidenta del grup Isabel Aguilera amb bona part de la junta han volgut felicitar la impulsora d'aquesta tradició a Salou juntament amb altres regidors del consistori lliurant-li un ram de flors.

A la trobada també s'ha premiat Maria Cinta Bosquet de Reus com a puntaire més gran de la trobada i a tres nens que han participat activament en la festa dels boixets al passeig Jaume I de Salou.

En total, més de 300 puntaires -la majoria dones- han exhibit les seves arts en la confecció de puntes de coixí i han passat una bona estona compartint experiències amb altres escoles i associacions. Tots els participants s’han endut un record de la trobada que s'ha tancat als volts de la una del migdia i que s'acomiada fins d'aquí a un any.

Galeria d'imatges

portada.jpg
general.JPG
premi.JPG

Document Actions