Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou celebra la X 'Fira d'Entitats' amb una gran varietat d'activitats al Passeig Jaume I

dimecres 12 juny 2024

Salou, més concretament el passeig Jaume I, es transformarà, aquest dissabte, en un aparador durant la desena edició de la 'Fira d'entitats'. Amb 35 estands participants, l'esdeveniment s'estendrà al llarg de tot el passeig, funcionant de forma ininterrompuda de les 10 del matí fins a les 20h.

Organitzada per la Regidoria de Participació Ciutadana, la fira té com a objectiu principal fomentar la cohesió social i la participació ciutadana a través d'una plataforma que ofereix visibilitat a les associacions locals, promocionant les seves tasques i projectes. Aquest esdeveniment no només mostra el dinamisme i la solidaritat de Salou, sinó que també reforça el teixit social de la ciutat.

Dirigida a públics de totes les edats, la fira inclou activitats per als més petits i actuacions per als més grans, servint d'espai informatiu sobre la labor social de les associacions i com a punt de trobada per captar nous voluntaris.

Dins dels estands, els visitants podran gaudir d'activitats permanents com jocs educatius a la ludoteca de la Creu Roja; un concurs de cistelles al Club Bàsquet de Salou; tecnificació de finançament al Club d'Handbol de Salou; partides simultànies d'escacs a l'estand d'Escacs Salauris; una exposició sobre l'evolució de Cap Salou per l'associació de veïns Zona Estival; passejades de centurions romans per l'associació Arrels al Cel i una exposició de motos del Moto Club Barenys.

A més, les persones que assisteixin podran participar en una masterclass d'Art Teràpia a càrrec de l'Associació Centre de Llengua i Cultura Russa Dostoïevski; una cercavila de Gegants de Salou a càrrec de l'associació cultural Tres Mall; la creació de quadres de sorra del Senegal per la Cooperativa Al Camp de Tarragona i Terres de l'Ebre, i una actuació del Xaloc de Salou.

Dirigida a públics de totes les edats, la fira inclou activitats per als més petits i actuacions per als més grans, servint d'espai informatiu sobre la labor social de les associacions i com a punt de trobada per captar nous voluntaris

L'escenari principal acollirà durant gairebé tot el dia activitats com el ball 'La fantasia russa' per a nens de 4 a 6 anys; 'Una kadril alegre' per a infants de 9-11 anys i ball de 'Gitanas' per a mares d'alumnes. A migdia, el Club Judo Dojo Salou realitzarà una demostració de judo, mentre que l'associació búlgara de Salou mostrarà un ball folklòric de Bulgària.

Després d'un dinar popular d'associacions a les 14 hores, la tarda continuarà amb un Ndjembé Show per l'associació de senegalesos de Salou i rondalles i jotes aragoneses per l'associació cultural Aragonesa. Cap al vespre, l'Associació de Cubans a Catalunya 2013 oferirà una tarda de copla amb Gracia de Triana.

La fira d'entitats no només mostra el dinamisme i la solidaritat de Salou, sinó que també reforça el teixit social del municipi

Salou es prepara per gaudir d'una jornada festiva plena d'activitats culturals, esportives i de lleure que prometen connectar la comunitat, posa en evidència la bona convivència i celebrar la rica diversitat associativa i cultural del municipi.

Document Actions