Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou celebra l'essencial paper social dels voluntaris amb un homenatge especial al seu Parc de Nadal

divendres 09 febrer 2024

L'alcalde Pere Granados i la regidora de Joventut, Noèlia Izquierdo, en nom de la Corporació municipal, han retut un homenatge a les 18 persones voluntàries que van contribuir al gran èxit del Parc de Nadal d’enguany.

El voluntariat a Salou, una iniciativa que va prendre forma l'any 2012, ha esdevingut un pilar fonamental en l'organització d'activitats comunitàries, especialment en el Parc de Nadal, una festa anual destinada a il·luminar les festes nadalenques dels més petits. A través de la regidoria de Joventut, Adolescència, Infància i Lleure, s'ha aconseguit reclutar un grup de voluntaris que, de forma altruista, es compromet a col·laborar en activitats i esdeveniments.

La tasca del voluntariat, en el cas del Parc de Nadal, és imprescindible. No només ofereixen suport molt important als monitors professionals, sinó que també garanteix que cada infant gaudeixi de les festes de manera segura i feliç, entre atraccions, tallers i jocs inflables. La seva dedicació va més enllà de les simples tasques; creen un ambient d'alegria i seguretat que permet als nens i nenes de Salou crear records inesborrables.

L'alcalde Pere Granados ha destacat els valors i la implicació dels voluntaris i voluntàries, que tenen un elevat sentiment de pertinença a Salou, el qual contribueix a reforçar la identitat salouenca, a la vegada que fa créixer l'orgull de poble

Aquest reconeixement no és només un gest simbòlic; els voluntaris reben certificats que avalen la seva experiència i es veuen recompensats amb activitats gratuïtes, com, per exemple, desfilar al Cós Blanc amb la colla de la Masia Tous, sense haver de costejar la disfressa. A més, la seva implicació s'estén a altres esdeveniments de la ciutat, com el Club Xic's i el Cós Blanc Xic's, demostrant la seva versatilitat i compromís amb la comunitat.

L'alcalde Pere Granados ha destacat els valors i la implicació dels voluntaris i voluntàries, que tenen un elevat sentiment de pertinença a Salou, el qual contribueix a reforçar la identitat salouenca, a la vegada que fa créixer l'orgull de poble.

Per la seva banda, la regidora d’Infància posa en valor l’esperit solidari de l’equip de persones voluntàries, de les quals en destaca la generositat, el suport i la implicació amb el municipi.

La regidora d’Infància, Noèlia Izquierdo, posa en valor l’esperit solidari de l’equip de persones voluntàries, de les quals en destaca la generositat, el suport i la implicació amb el municipi

El sopar d'agraïment d'aquest divendres no és només una celebració dels èxits passats, sinó també un recordatori del valor incalculable del servei voluntari. Salou es consolida com un model de com la solidaritat i la cooperació poden transformar les festes i les tradicions en experiències enriquidores per a tots els participants.

En resum, l'homenatge als voluntaris del Parc de Nadal de Salou és un merescut reconeixement a aquelles ànimes generoses que, amb el seu esforç i dedicació, fan del món un lloc millor. Ens recorden que, més enllà de les llums i les decoracions, l'esperit de Nadal resideix en l'ajuda desinteressada a la societat.

 

Document Actions