Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou celebra l'èxit aconseguit pels Jocs del Mediterrani 2017

La capital de la Costa Daurada serà subseu de vela, triatló i vòlei platja

dissabte 15 octubre 2011

Després de la confirmació avui a les 11.25 h del matí en l'assemblea celebrada a Mersin (Turquia) que Tarragona serà la seu dels Jocs del Mediterrani (JJMM) del 2017 s'han pogut veure ja les primeres mostres d'alegria tant entre els habitants de la capital com a les diverses subseus, entre elles Salou.

Finalment, en l'assemblea la candidatura de Tarragona ha obtingut 36 vots, superant els 34 que ha aconseguit Alexandria. Per l'alcalde de Salou, Pere Granados, és una gran notícia per al territori. "És, indubtablement, una oportunitat única per a les nostres contrades. Hem de ser optimistes ja que això ens reportarà un volum importantíssim de visitants, d'esportistes i amb una transcendència cabdal per a totes les poblacions que hi participem activament" ha explicat, i molt concretament per Salou, que pretén certificar-se com a destinació de turisme esportiu "aquest fet pot suposar una empenta decisiva", ha dit. Cal destacar que la capital de la Costa Daurada és sots-seu en les disciplines de triatló, vela i vòlei platja. Però el batlle també ha anunciat que "insistirem també per ser també seu d'handbol femení, ja que "comptem amb unes instal.lacions modèliques".

Cal recordar que el passat mes de setembre l'alcalde va acompanyar el president del Comitè Internacional dels Jocs Mediterranis (CIJM), l’algerià Amar Addadi i el president del comité olímpic espanyol, Alejandro Blanco, per tal d’explicar-los el  posicionament i desenvolupament de la marca de turisme esportiu a Salou. Granados va lliurar-li un dossier amb la informació relativa al projecte –ja en construcció del complex esportiu de 9 camps de futbol de diverses disciplines ubicat a la zona del vial del Cavet, de 15 hectàrees de superfície i també respecte de la futura ciutat esportiva que s’ha d’edificar al sector 03 i va explicar-los que “tot plegat suposa una inversió molt important que ratlla els 20 milions d’euros, que dinamitzarà l’economia i generarà nous llocs de treball durant tot l’any”, a més d’afegir que “el turisme esportiu suposa una nova alternativa per a fidelitzar nous clients i mantenir una estructura laboral”. En aquest sentit, va explicar als membres del COE i a la presidència del comitè internacional dels Jocs  que el municipi optarà a la certificació de Destinació de Turisme Esportiu (DTE) gestionat per Turisme de Catalunya, ja que es tracta d’una certificació que acredita a destinacions que es distingeixen per oferir recursos i serveis d’alta qualitat adreçats a esportistes d’elit, professionals, amateurs i turistes que vulguin practicar activitats esportives.

 

Document Actions