Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou celebra una gran festa al voltant de la història dels pirates del municipi, el proper divendres, 31 de març

diumenge 26 març 2023

Durant l’acte, que tindrà lloc a partir de les 17.30 h, a la plaça del Carrilet, es presentarà el nou llibre ‘Els pirates de Salou, més de 100 relats’, amb il·lustracions de Pilarín Bayés; i es donarà a conèixer la nova mascota del Club Xic’S, el Pirata Dragut, i la seva cançó

A més, hi haurà espectacle infantil, concert de l’Escola Municipal de Música de Salou, i xocolatada popular

 

L’Ajuntament de Salou, a través de l’àrea de Serveis Culturals i la regidoria d’Infància, organitza una gran festa al voltant de la història dels pirates del municipi, el proper divendres, 31 de març, a les 17.30 h, a la plaça del Carrilet, davant de l’Espai d’Infància Estació del Carrilet.

Es presentarà el nou llibre “Els pirates de Salou, més de 100 relats”, amb il·lustracions de la reconeguda dibuixant i caricaturista Pilarín Bayés. També es donarà a conèixer la nova mascota del Club Xic’S, el Pirata Dragut, i la seva cançó, escrita i interpretada per Maite Castellanos, amb la col·laboració i els arranjaments musicals de Willy Sgro Duarte.

Així mateix, en el decurs de l’acte, hi haurà un espectacle infantil “A l’abordatge”, a càrrec de la companyia La Banda del Drac, a les 18 h. Sobre les 19.15 h, actuaran la Banda de Música de l’Escola Municipal de Música de Salou (EMMS) i la Banda Juvenil d’Amposta, que vindran, en cercavila, des de la plaça de la Pau. I, per últim, es podrà gaudir d’una xocolatada popular.

Cal destacar que els infants i les seves famílies podran anar disfressats per ambientar la festa.

Galeria d'imatges

Cartell presentació pirata Dragut_page-0001.jpg

Document Actions