Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou celebrarà el Dia Internacional de la Dona amb la projecció d'una pel·lícula i la inauguració d'una exposició

dimarts 04 març 2008

Salou se sumarà aquest dimecres 5 de març a la celebració del Dia Internacional de la Dona. Amb motiu d'aquesta efemèride, el Centre Cívic acollirà a les 18 hores la projecció de la pel·lícula 'Las mujeres de verdad tienen curvas' de Patricia Cardoso. El film està basat en l'obra de teatre de Josefina López. Es tracta de la història d'una jove llatinoamericana que viu a la zona est de Los Ángeles i que lluita per mantenir l'equilibri entre les seves ambicions personals i la seva herència cutural.

La pel·lícula ha estat premiada dues vegades en el Festival Sundance 2002 (premi del públic i el premi especial del jurat a les actrius Amèrica Ferre i Lupe Ontiveros) i guardonada amb el Premi de la Joventut en el Festival de Donostia San Sebastián 2002.

Seguidament, tindrà lloc la inauguració de l'exposició 'Pintores Amateurs de Salou' al passadís del Teatre Auditori de Salou (TAS). Aquesta mostra recull el fruit de l'aprenentatge i la motivació de dones com Anna Rodríguez Lleonart, Milagros Rodríguez González, Maria Rosa Delgado Abuja, Esther Tironi Boccioleso, Teresa Vila Llorens i Esther Antolín Loriente, que fa més de 5 anys que participen en un Curs de Dibuix i Pintura a la Llar de Jubilats l'Esplai de Salou. L'exposició, que inclourà una vintena d'obres, es podrà visitar fins el 19 de març.

Tots dos actes estan organitzats per l'antena del coneixement de Salou, que forma part del Campus Extens de la Universitat Rovira i Virgili (URV); la regidoria d'Ensenyament de l'Ajuntament del municipi; i el Grup de Dones de Salou.

Document Actions