Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou celebrarà el proper 5 d’octubre el XXI Dia Internacional de la Gent Gran

dimecres 24 setembre 2014

El tiquets es poden comprar fins al 26 de setembre a l’Esplai de la Gent  Gran i  a la Llar Municipal de Jubilats Parc de Salou

 

La Regidoria d’Acció Social anualment celebra el Dia Internacional de la Gent Gran conjuntament amb la gent gran del municipi, associacions de gent gran i govern local; organitzant una sèrie d’actes festius. La finalitat d’aquesta jornada festiva i reivindicativa –explicava el regidor de l’àrea, Ramon Pascual, “és fer que les persones grans siguin per un dia veritables protagonistes i centre d’interès d’arreu del món, i difondre una imatge més positiva de l’envelliment”.  La diada representa també – com ha  assenyalat Pascual- una oportunitat per conscienciar la societat sobre l’estat en què es troba la gent gran i els desafiaments i problemes que afronta, així com per promoure accions apropiades per defensar-la i per respectar la seva dignitat i saviesa.

 

El Dia Internacional de la Gent Gran, proclamat per l’Assemblea General de Nacions Unides l’1 d’octubre, vol convidar a reflexionar sobre els reptes socials i polítics que suposa el creixent envelliment demogràfic i proposa vetllar per una vellesa digna i segura. Vist que el dia 01 d’octubre d’aquest any cau en dimecres des de l’Ajuntament de Salou s’ha proposat de traslladar-ho al diumenge 05 d’octubre.  

 

Els actes organitzats amb la col·laboració de l’Esplai per a la Gent Gran, i el Casal Municipal de Jubilats del Parc de Salou, entitats de gent gran municipals tindran el següent programa: a la una del migdia Ofici d’una Missa  (al vestíbul del TAS); als voltants de les dues dinar en commemoració al ‘Dia Internacional de la Gent Gran’ (al passadís del TAS) i a partir de les quatre s’amenitzarà la sobretaula amb petita actuació musical i s’espera que finalitzi l’acte sobre les set, facilitant un petit detall de record a cada assistent.

El preu del tiquets dels socis d’alguna de les dues entitats municipals de gent gran, serà de 10€ per persona, mentre que el preu dels tiquets de la resta de la ciutadania participant serà de 12€ per persona. El període de la venta de tiquets serà del dia  15 al 26 de setembre, ambdós inclosos, i es farà des de : ‘Esplai de la Gent Gran’ (Pg. Estació núm.1) i ‘Llar Municipal de Jubilats Parc de Salou’. (Avda. Carles Buigas).

Fitxers adjunts

Galeria d'imatges

gentgran.jpg
gentgran.jpg

Document Actions