Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou celebrarà la Diada amb una ofrena floral al monument de Rafael Casanova

dimecres 10 setembre 2008

L'Ajuntament de Salou se sumarà també als actes que es faran per commemorar la Diada Nacional de Catalunya, demà dijous 11 de setembre.
A les 11 hores hi ha previst el primer acte de la diada: una ofrena floral al monument de Rafael Casanova, situat a la Plaça de l'Onze de Setembre. Durant la cerimònia les pubilles del municipi estaran col·locades al costat del monument, custodiat per dos guàrdies de gala i l'hereu restarà amb la senyera doblada a les mans.
L'acte s'obrirà amb un parlament de l'alcalde del municipi, Antonio Banyeres. A continuació, s'hissarà la senyera mentre es podrà escoltar l'Himne Nacional de Catalunya. Finalment, unes 150 entitats, entre associacions culturals i esportives, centres educatius i partits polítics del municipi, disposaran els seus rams al costat del monument. La diada estarà ambientada amb música per part del grup de grallers La Tarota.
Tot seguit, a les 12 hores hi haurà una audició i ballada de sardanes a la Plaça del Carrilet, a càrrec de la Cobla de Reus.
L'últim acte de la diada, tindrà lloc a les 19 hores a la Plaça de Francesc Germà i al Passeig Jaume I on es podrà gaudir de la Trobada de Manotes (gegants de tela), amb la participació de la Colla Gegantera del Barri de Dalt 'Pilota i Pilot' de Mont-roig del Camp, 'La Mifa' de Carmarles, 'Manotes' de Sant Pere i Sant Pau, 'La Carabassa' de Colldejou, 'Manotes' de Mora la Nova, 'Galderic' de Riudoms, 'Sacramentos' d'Horta de Sant Joan, 'El nen' de Vila-seca i les manotes locals 'Arlequi' i 'Penta Brut'.

Document Actions