Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou celebrarà una nova edició de la Salou Lan Party

Del 29 d’octubre a l’1 de novembre, un total de 100 participants gaudiran de les últimes novetats en videojocs en xarxa i de les noves tecnologies durant tot el cap de setmana a la Sala Europa del TAS

dimecres 27 octubre 2010

Durant tot el cap de setmana, Salou serà l’escenari d’una nova edició de la Salou Lan Party que reunirà un centenar de participants de tot Catalunya, de la Rioja, de Granada, d’Alicante, entre d’altres destins nacionals. Durant la trobada celebrada a les instal·lacions del TAS s’han pogut posar a debat les últimes novetats del sector així com gaudir dels últims jocs per a PC i Play 3  entre d’altres.

Els participants també mostraran les seves màquines modificades amb un Modding especial al gust de cada usuari. Segons Jonathan Jarque, president de l’associació de joves informàtics de Salou “estem molt contents amb la gran acceptació del públic en general ja que any rere any s’està consolidant”.  Per la seva banda, la Regidora d’Infància i Joventut, Júlia Gómez, ha explicat que: ”estem molt contents amb els resultats d’aquesta edició i volem apropar els mes petits al món dels ordinadors amb l’espai Lan Xic’s”.

A més, es disputaran diversos torneigs de diferents modalitats, així com sortejos, regals i d’altres sorpreses que podran gaudir tots els que assisteixin a la trobada.


Jarque ha explicat que: “ja estem pensant en el Parc de Nadal on muntarem una zona interactiva de videoconsoles i jocs on hi haurà el Guitar Hero, el DDR, el Sing Stars i d’altres jocs interactius”.

Galeria d'imatges

Cartell_Salou_Lan_Party.jpg

Document Actions