Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou comença a lliurar les vestimentes als participants de la festa medieval del Rei Jaume

dilluns 31 agost 2015

El proper dissabte uns 300 figurants participaran en la desfilada del Rei Jaume I i el seu seguici

Demà dimarts a les 20h s’ha convocat una reunió a la Sala Xavier Turull amb els participants per explicar la posada en escena de la desfilada

Aquest matí s’ha iniciat el lliurament de  les vestimentes als participants en la desfilada de la XX Festa del Rei Jaume I de Salou. Aquest matí i també per la tarda (de 16 a 20h) a la sala Europa del TAS es poden trobar i escollir les vestimentes de soldats, nobles, monjos, ... per a aquelles persones que ho havien sol·licitat. Demà dimarts en horari de 9 a 14h i de 16 a 20h es lliuraran els vestits per al col·lectiu que es posi en el paper de poble en la desfilada, també a la mateixa sala Europa.

També demà dimarts a les 20h la sala Xavier Turull, acollirà una reunió informativa per tal d’explicar als participants en la desfilada la posada en escena de l’acte.

El proper dimecres dia 2 de setembre tindran lloc els assajos de la festa, concretament a les 19 hores tindrà lloc l’assaig dels soldats i posteriorment a les 20 hores assajaran els nobles a la sala Europa del TAS.

Finalment, i després d’aquestes trobades prèvies el dissabte dia 5 de setembre a partir de les 19 hores tindrà lloc l’inici de la desfilada popular des de la Torre Vella de Salou.

Galeria d'imatges

vestits.jpg
P1190325.JPG

Document Actions