Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou commemora els 600 anys del naixement de Joanot Martorell

La Torre Vella de Salou acollirà des d’avui i fins el dia 18 l’exposició que se centrarà en la seva obra més important, Tirant lo Blanc

dijous 01 abril 2010

L’ajuntament de Salou vol conmemorar els 600 anys del naixement de Joanot Martorell amb una exposició col.lectiva per tal d’homenatjar la seva figura literària i la seva obra més important, Tirant lo Blanc, des de la visió de diversos creadors plàstics de primer nivell. La regidora de Cultura, Isabel Aguilera, ha explicat que: “volem facilitar a tothom l’accés a l’art contemporani per tal de promocionar artistes, difondre les seves obres, donar oortunitats als joves creadors i que els amants de l’art puguin gaudir d’aquest”.

La relació entre literatura i pintura sempre ha estat estreta, per això es proposa aquesta revisió de l’obra literària i del seu autor a través de 22 artistes plàstics provinents de Catalunya i del País Valencià. L’acte d’inauguració de l’exposició serà avui dijous a les 19 hores a la Torre Vella del municipi. Tots aquells que vulguin assistir a l’exposició poden fer-ho  fins el dia 18 d’abril a la Torre Vella de Salou.

Document Actions