Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou comptarà amb 14 nous agents interins de reforç per a la Policia Local a partir de l’1 de maig

dimecres 29 abril 2015

Avui s’ha dut a terme la cloenda del curs de formació impartit per l’Institut Superior de Policia de Catalunya a la caserna de policia de Salou

 

L’alcalde ha anunciat que per tal de reforçar el servei en seguretat aquest any surten a oposició tres noves places d’agents i una quarta plaça de mobilitat horitzontal

 

 

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha clausurat avui el curs d’agents interins impartit per l’Institut Superior de Policia de Catalunya a Salou, junt amb els responsables de formació de l’Escola de Policia de Catalunya de l’ISPC; el regidor de Seguretat Ciutadana, Ramon Pascual i  l’inspector de la Policia Local José Luís Gargallo. En aquest curs, s’ha format a un total de 24 alumnes; 14 d’ells de Salou, els quals a partir de l’1 de maig iniciaran la seva feina com a interins incorporats al cos policial de Salou fins a finals d’octubre.  

En un acte a la caserna de la policia local, s’ha celebrat l’acte de cloenda del curs on l’alcalde, després de felicitar els aspirants que han superat el curs, i els ha encoratjat “a treballar amb una veritable vocació de servei” i ha dit que “esperem de vosaltres que el ciutadà us vegi com una policia propera, que està al seu costat i que fa una funció també pedagògica” i els ha volgut encoratjar a que “la vostra pròpia experiència com a persones l’apliqueu en el dia a dia de la vostra feina perquè sereu la imatge de la institució pública; que sigueu una policia amiga, no un cos repressor”.

A més, el batlle, els ha anunciat que l’Ajuntament de Salou ha inclòs en l’oferta d’ocupació pública d’enguany la convocatòria de 4 places d’agents de policia local; tres d’elles mitjançant concurs d’oposició lliure i una altra de mobilitat horitzontal. Així, Granados els ha instat a que gaudeixin de la feina que tot just inicien i que, a més, podrà ser un bon punt de partida per a presentar-se a les oposicions. Aquestes oposicions, que es publicaran a la web de l’Ajuntament en breu, es van aprovar per la junta de govern local el passat 20 de gener.

Per la seva part,  l’inspector en cap de la Policia Local, José Luis Gargallo, els ha encoratjat a “treballar a totes en aquesta professió que és apassionant però sobretot que recordeu des del minut 1 tot allò que heu après en aquest curs i que ho poseu en pràctica perquè els ciutadans esperen molt de vosaltres”.

Els aspirants  procedeixen de municipis com Sitges, Cambrils i la Palma de Cervelló.  Un cop acabat el curs, els nous agents s’han fet una foto de la nova promoció a les escales de la caserna.

Galeria d'imatges

policia.jpg
P1140857.JPG

Document Actions