Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou comptarà amb el Club Súper 3 per a un renovat parc de Nadal

Del 28 de desembre al 5 de gener els més petits podran gaudir dels nombrosos tallers i activitats que organitza el parc que enguany es dirà Espai Xic’S

dijous 17 desembre 2009

La regidoria d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de Salou està ja ultimant els detalls d’una de les activitats més esperades per a les festes nadalenques. Es tracta del muntatge del parc de Nadal del municipi que, a partir d’ara, s’anomenarà Espai Xic’S.
La gran novetat d’enguany, com explicava la regidora Júlia Gómez, és que enguany s’han treballat les relacions per tal d’aconseguir la implicació el dimarts dia 29 de desembre del Club Super3 que portaran dos personatges del programa, l’Àlex i el Pau, a més de fer diversos tallers, el primer a les 16:30 hores que serà de ball amb les coreografies del Club Super3 i l’altre, a les 18:30, un espectacle "Astronautes i Exploradors" amb els personatges Pau i Àlex.

Entre les activitats novedoses que s’han muntat hi ha l’obertura de la piscina coberta per a les activitats aquàtiques; a més d’una zona d’aventura, un espai digital, tallers creatius, espectacles i esports juntament amb moltes experiències més que els més petits i joves del municipi no es poden perdre.
El parc romandrà obert del 28 de desembre al 5 de gener amb horari de 10 a 13 hores i de 16 a 20 hores. Tant el dia 1 al matí, com el dia 5 a la tarda, el parc restarà tancat. La Regidora d’Infància i Joventut, Júlia Gómez, ha explicat que: “amb aquesta nova iniciativa volem donar una nova imatge al parc de Nadal i tot el que això comporta”. A més Gómez ha explicat que: “estem molt satisfets amb la feina que hem iniciat des de la regidoria en aquest temps que portem i esperem fer molt més per a tots els joves i infants de Salou”.

Document Actions