Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou comptarà amb un nou espai d’aventura i lleure al centre de la ciutat

El parc que inclourà tirolines, ponts tibetans, tobogans, una zona de jocs tradicionals i un àrea de paintball ajudarà a completar la oferta en turisme esportiu

dijous 12 maig 2011

L’Ajuntament de Salou ha adjudicat la concessió de dos finques municipals colindants amb el carrer Barbastre, just darrere del Parc de la Ciutat a una empresa privada que construirà un nou espai d’aventura i lleure. L’espai inclourà tirolines i tobagans així com una zona de Paintball entre molts altres elements integrats a la natura.  Les obres s’iniciaran tan aviat s’obtinguin les llicències pertinents per exercir aquesta activitat.

Es tracta d’un parc d’oci entre els arbres a l’aire lliure, en el què els usuaris podran gaudir d’atraccions diverses ubicades en un bosc urbà molt cèntric. El projecte  vol crear  un espai on es concentraran moltes activitats familiars i esportives vinculats al turisme i l’activitat del lleure  de Salou..

A Catalunya és un producte d’absoluta novetat amb grans possibilitats de creixement a curt i a mig termini. En l’actualitat existeixen al voltant de 14 parcs de lleure entre els arbres situats principalment a les zones centre i nord-est del país. Per la seva situació permetrà realitzar activitat tot l’any donat que es dona un clima favorable veient-se afavorit per una clientela estacional i una població fixa anual.

L’espai estarà format per un circuit de canopi de ponts, tirolines dividit en un circuit verd infantil (13 jocs), circuit blau 1 (12 jocs), circuit blau 2 (13 jocs) i circuit vermell (15 jocs), un camp de Paint Ball, un circuit de jocs tradicionals, un  àrea de jocs col•lectius, una zona didàctica i de descans.  En la part aèria del circuit es situaran jocs com pont de cordes, gronxandors, tirolines, xarxes, ponts rodons, lianes, túnels o barres suspeses.Pel que fa al Camp de Paintball, es tracta d’una zona on poder practicar aquest joc que té com objectiu eliminar amb pistoles que disparen boles de pintura al contrari. Els participants van protegits amb una màscara, una armilla, un mono i la marcadora.  És una activitat adreçada a grups tant a nivell d’empresa com a grups de particulars que complerta la oferta de lleure i aventura del municipi.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha explicat que “aquest espai segueix la línia que ens hem marcat per desestacionalitzar la temporada apostant pel turisme esportiu i oferint activitats a l’aire lliure per a les famílies i persones que ens vinguin a visitar no només en la època estival” i ha afegit que “en l’objectiu de la desestacionalització, el que compta és anar sumant i aportant idees que proporcionin una oferta variada i complerta d’activitats”.

Una oferta esportiva i de lleure per a totes les edats

El parc és adient per a que gaudeixin persones de totes les edats i permetrà un contacte directe amb la natura. Aquest espai està adreçat per exemple a famílies amb nens petits a partir de quatre anys, joves de 13  a 18 anys, esportistes i aficionats a activitats a l’aire lliure, empreses que vulguin fer esdeveniments, activitats escolars.

A més a més, es crearà un circuit de jocs tradicionals de tot el món  entre ells destaquen les bitlles catalanes, el joc de la ferradura, minigolf, la xarranca o el joc de la granota.

Galeria d'imatges

DSCN9997.JPG

Document Actions