Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou confirma bones expectatives turístiques de mercat britànic per la propera temporada

dimecres 04 novembre 2015

El Patronat de Turisme està present aquests dies a la World Travel Market de Londres

 

La indústria del turisme es dóna cita fins al 5 de novembre a la World Travel Market (WTM) de Londres, una de les majors fires de turisme del món. En aquest marc, el Patronat de Turisme de Salou, junt amb altres empreses del sector privat del municipi s’han desplaçat a Londres junt amb el taulell córner del Patronat de Turisme de la Costa Daurada i dins de l’estand institucional de l’Agència Catalana de Turisme.

 

La capital de la Costa Daurada ha estat duent a terme contactes tècnics i polítics en la delegació encapçalada per l’alcalde Pere Granados, acompanyat del regidor de Turisme Benet Presas i del director gerent del Patronat, Juan Carlos Capilla per tal de copsar la tendència d’aquest mercat tant important pel municipi. L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha volgut fer costat al sector privat en aquesta cita empresarial i ha mostrat la seva satisfacció pel fet que “tots els turoperadors coincideixen en voler incrementar la seva presència a Salou amb més turistes i allargar la temporada d’estiu, especialment a les puntes”. Davant d’aquestes informacions, el regidor de Turisme, Benet Presas, manifestava que “els indicadors ens fan preveure una bona temporada d’estiu 2016 en aquest mercat, junt amb la millora una perspectiva d’increment de la connectivitat amb més vols fins a l’aeroport de Reus”, conclou. I és que la situació macroeconòmica del país, amb una taxa d’atur del voltant del 5% i una lliura forta fa que es donin unes condicions econòmiques favorables per a la bona marxa de la venda de paquets turístics.

 

Les dades turístiques d’aquesta temporada 2015 reflecteixen que es tracta d’un mercat que representa gairebé el 20% del turisme que rep Salou, essent el primer visitant estranger i que enguany ha arribat al 19,6%, superant el 18% de l’any 2014, segons dades facilitades per l’Observatori d’Estudis Turístics. En canvi, segons les dades generals presentades per la Generalitat, de l’any 2014, relatives al país de procedència del turisme estranger que arriba a Catalunya, el Regne Unit ocupa el segon lloc, per davant està França, com a país emissor de turisme. Una tendència que es capgira, com hem apuntat en el cas de Salou.

Aquest 2015, la WTM afronta la seva 36a edició amb l’expectativa de reunir a més de 51.000 professionals del turisme disposats a conèixer les novetats d'aquesta indústria i a fer negoci. En total, la fira  supera els 5.000 expositors i arriba al llindar dels 200 països participants.

Galeria d'imatges

world-travel-market.jpg
reunio-de.treball-a-la-world-travel-market-amb-lalcalde-Pere-Granados-i-el-regidor-de-turisme-Benet-Presas.jpg
estand-de_-salou-dins-la-costa-daurada.jpg

Document Actions