Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou congelarà els impostos i taxes, per aquest proper 2023, per tercer any consecutiu

dimarts 25 octubre 2022

Aquesta mesura passarà, per sessió plenària, demà dimecres, 26 d’octubre, per a la seva aprovació

 

El Govern municipal de Salou congelarà els impostos i taxes, per aquest proper 2023, per tercer any consecutiu. No s’incrementen l’impost sobre béns immobles; l’impost sobre construccions, instal·lacions i obres;  la taxa de llicències urbanístiques i altres activitats; la taxa per la tramitació de l’obertura d’activitats i prestació de serveis de control per les instal·lacions; ni la taxa per recollida, tractament i eliminació de residus.

Aquesta mesura passarà, per sessió plenària, demà dimecres, 26 d’octubre, per a la seva aprovació.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha manifestat que “la nostra voluntat és no augmentar la càrrega impositiva de la ciutadania, en aquests moments en què els salouencs i les salouenques han de fer front a la conjuntura actual”. D’aquesta manera, “des del Govern municipal, som sensibles a la recuperació de les economies familiars i dels sectors econòmics”.  

Per la seva banda, el regidor de Gestió Econòmica i Hisenda, Yeray Moreno, ha explicat que “malgrat la pujada desmesurada de l'IPC, considerem que s’ha de fer un exercici tècnic i polític d’eficiència i eficàcia per oferir els mateixos serveis, o millorar-los, sense una afectació directa a l’economia dels nostres ciutadans i ciutadanes”.

Document Actions