Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou Connecta recull 2.500 connexions diàries

Un any després de la seva posada en funcionament, el Wifi SALOU CONNECTA disposa ja de 30 punts d’accés repartits en diferents zones públiques

dijous 26 juliol 2012

SALOU CONNECTA, el nom de la xarxa Wifi municipal, recull una mitja diària aquest mes de juliol de més de 2.500  connexions de ciutadans, de turistes, de visitants, que desitjan estar connectats en tot moment.  La xarxa Wifi SALOU CONNECTA disposa actualment de 30 punts d’accés repartits en diferents zones públiques, i que cobreixen parcs, places i els passejos marítims de Jaume I i de Ponent.
Aquestes dades confirmen que el sistema Wifi implantat per l’Ajuntament de Salou i que cobreix algunes de les zones més transitades del territori,  ja està consolidat entre els ciutadans i els visitants del municipi, com un mètode habitual i pràctic de disposar de connexió internet.
Es habitual trobar usuaris en els bancs de les zones amb cobertura Wifi, navegant amb els ordinadors portàtils,  els netbooks, i cada cop més,  els dispositius mòbils com telèfons mòbils d’última generació o les tablets. És a partir de les 10h del matí, quan els volums d’usuaris es situen al voltant de les 200 connexions per hora, arribant a puntes de 250, i es manté aquest volum durant bona part del dia i fins les 12 de la nit on els nivells baixen progressivament fins a les 20-25 connexions per hora.


Les zones amb més connexions

Les zones de més afluència, en nombre de connexions, són la zona de la Font Lluminosa i la Zona Esportiva, ambdues a la platja de Llevant, la zona de Creu Roja i Plaça Venus,  a la platja de Ponent i també la zona de Plaça Europa és una de les més utilitzades. El sistema Wifi SALOU CONNECTA està operatiu des de l’estiu de 2011 i les zones es troben identificades amb màstils i adhesius informatius i tota la informació de les ubicacions de les zones està disponible al web www.salou.cat

Document Actions