Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou consciencia sobre el reciclatge amb l’exposició “Residus matèria de primera”

dimecres 18 novembre 2015

Fins al proper 30 de novembre es podrà visitar un muntatge al passadís del TAS

Molts dels productes que adquirim i usem a diari són produïts amb material reciclat. Cartró, llaunes, acer i plàstics, es converteixen en tota mena de productes de gran qualitat. Actualment la majoria de residus que generem són una font de recursos de primer ordre que ens permet, prèvia recollida selectiva, aprofitar-los com mai s’ha fet. És per això que des de la regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament de Salou, i dins la Setmana Europea de la Prevenció de Residus que se celebra  del 21 al 29 de novembre, s’ha programat una exposició sota el títol “Residus matèria de primera”, per tal de consciencia la ciutadania de la importància de reciclar i els avantatges que genera aquesta pràctica.

L’exposició es podrà visitar fins a finals de mes al passadís del TAS. L’exposició tracta la reutilització dels residus i explica com un cartró vell passa a ser una cadira de disseny, com una ampolla de plàstic passa a ser un bolígraf, o una ampolla de vidre passa a ser una vaixella, entre d’altres.

A més, des de la Regidoria de Medi Ambient s’està parlant amb les escoles per tal de que els més petits del municipi participin de la iniciativa, visitin l’exposició i prenguin consciencia dels avantatges que suposa i reciclin en el seu dia a dia.

Galeria d'imatges

exporesidus_petit.jpg
P1210164.JPG

Document Actions