Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou constata a FITUR bones expectatives de creixement pel turisme espanyol i augments de mercats britànic, irlandès¡, holandès i polonès

dimecres 20 gener 2016

El municipi es promociona conjuntament amb l’Aliança i PortAventura a Madrid

Salou està present des d’avui a la Fira Internacional de Turisme FITUR 2016 junt amb la major part de l’empresariat turístic local. Una delegació encapçalada per l’alcalde de Salou, Pere Granados, i el regidor de Turisme, Benet Presas, s’han desplaçat a la fira més important de Turisme d’Europa, que se celebra aquesta setmana a Madrid, donant suport a la marca Salou a través de diverses reunions i contactes a tots els nivells. Precisament, al llarg d’aquest matí han mantingut una trobada amb el director Corporatiu de Producte de Logic Travel Grup, Samuel Selma; a més d’altres contactes amb els responsables de l’OET de Londres i Turespaña, entre d’altres reunions.

L’alcalde, Pere Granados, ha destacat que després del canvi d’impressions amb el sector “detectem clarament un creixement en la demanda per part del turisme espanyol per la nostra destinació i, a més, un creixement molt significatiu en mercats com el britànic, l’irlandès, holandès o el polonès”, ha apuntat. Així, per aquesta propera temporada que ja s'està preparant, i en el que suposa l'arrencada de contractacions, es detecta un fort interès de Salou com a destinació potent dins l'àmbit turístic.

Per la seva part, el regidor de Turisme, Benet Presas, ha afegit que “la presentació de FerrariLand està generant moltes expectatives i, nosaltres, com a destinació genera molta atracció”, ha afegit. Salou, en aquesta fira, es promociona al costat de l’Aliança (Cambrils, Reus, Vila-seca i junt amb PortAventura) en una fira de caire professional fins el cap de setmana i que obre portes al públic general de cara al 23 i 24 de gener.

Galeria d'imatges

fitur.jpg
fitur.jpg

Document Actions