Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou continua amb els cursos ‘Dimarts Emprenedor’

dilluns 24 novembre 2014

Demà, 25 de novembre a les 19:00  hores es parlarà de “Tendències, recursos i oportunitats de negoci en el món de les App” 

 

El món de les aplicacions per a dispositius mòbils ofereix als emprenedors un filó inacabable de possibilitats i oportunitats de negoci innovadores. Tot i això són moltes les preguntes i dubtes que poden sorgir a l’hora de voler emprendre en aquest àmbit: És requisit imprescindible saber programar? On puc trobar els nombrosos recursos que grans companyies com Google posen a l’abast de l’emprenedor? Quines són les millors estratègies a l’hora de monetitzar la meva app? Quines són les tendències actuals i els àmbits on es detecten les oportunitats de negoci més interessants?  Tots aquests aspectes i d’altres es tractaran demà en una sessió a Salou, organitzada per la regidoria de Promoció de Ciutat i amb el suport de la URV Emprèn, de la Universitat Rovira i Virgili.

La sessió de demà, oberta al públic de manera gratuïta, tindrà com a ponent estrella Tomás González, una persona inquieta i informada que ens parlarà de la seva experiència i compartirà amb nosaltres la seva visió.  Tomàs Gonzalez, enginyer informàtic i master en intel·ligència artificial i robòtica, CEO i fundador de la companyia Sm4rt Cities, fundador i leadorganizer del GoogleDeveloper Group Tarragona així com de TarracoDroid i co-organitzador dels ThinkltHackathon Tarragona.

 

Lloc:     

Sala Mediterrània

TeatreAuditori de Salou

C/ Advocat Gallego, 2

 

Inscripcionsgratuïtes a la pàgina: http://events.urv.cat/go/2511dimartsemprenedors

Galeria d'imatges

EMPREN.jpg

Document Actions