Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou continua amb els tractaments contra rosegadors i insectes

diumenge 20 agost 2023

 • L'objectiu principal és mantenir els espais públics, com carrers, places, escoles i altres infraestructures, lliures de plagues
 

 

L’Ajuntament de Salou, a través de la regidoria de Sanitat i Salut Pública, en col·laboració amb l'empresa Sedesa, ha posat en marxa la segona fase d'aquest programa, centrant-se en la desinsectació i desratització de diverses zones del municipi.

Mensualment, i al llarg de tot l'any, es porten a terme accions continuades contra els insectes i els rosegadors del municipi, realitzant tractaments de xoc en les èpoques estratègiques per evitar la seva proliferació.

Després dels resultats positius obtinguts durant la primera fase, realitzada el passat mes de maig, s'ha decidit ampliar aquesta acció a altres zones amb una alta concentració d'animals i insectes indesitjats. L'objectiu principal és mantenir els espais públics, com carrers, places, escoles i altres infraestructures, lliures de plagues per a assegurar la tranquil·litat, seguretat i benestar de la població.

L'empresa Sedesa, reconeguda per la seva experiència en vigilància i control de plagues, és l'encarregada de dur a terme aquestes accions. La ciutadania és convidada a cooperar i mostrar comprensió durant aquest procés, ja que és fonamental per a l'èxit de la iniciativa.

A continuació, es proporciona el calendari de les properes accions del tractament:

 • Dilluns, 21 d’agost: S’actuarà als carrers Vendrell, Falset, Valls, Penedès, Ramon Llull, Amposta, Serafí Pitarra i Priorat; entre les 5 i les 5.30 h del matí.
 • Dimarts, 22 d'agost: S'actuarà als carrers Rioja, Barbastro, Logronyo, Osca, Navarra, Terol, Saragossa, Murillo i a l'Avinguda Pompeu Fabra, entre les 05.00 i les 05.30 del matí.
 • Dimecres, 23 d'agost: La desinsectació tindrà lloc als carrers Rosa Sensat, Jaume Vicens Vives, Cambrils, Antoni Gaudi i a l'Avinguda Pau Casals, també de 05.00 a 05.30 del matí.
 • Dijous i divendres, 24 i 25 d'agost: L'acció es trasllada al carrer Barcelona i a les zones dels carrers València i del Sol, en el mateix horari matinal.
 • Dimarts, 29 d'agost: Les urbanitzacions Mirador de Salou i Xalets de Salou seran objecte de tractament entre les 05.00 i les 05.30 del matí.
 • Dimecres, 30 d'agost: Les urbanitzacions Pinos Mar, Nostra Senyora de Núria i Punta Prima rebran el tractament en el mateix horari.
 • Dijous, 31 d'agost: Les urbanitzacions Estival, Vikings, Verges i Colina del Sol es beneficiaran del tractament entre les 05.00 i les 05.30 del matí.
 • Divendres, 1 de setembre: Els carrers Colom, Bilbao, Montblanc, Brussel·les, Gavina i l'Avinguda Carles Buïgues estaran subjectes al tractament de 05.00 a 05.30.
 • Dilluns, 4 de setembre: Els carrers Tarragona i Berenguer de Palau, així com les places del Mercat/Via Roma i Francesc Macià i la prolongació del carrer Barcelona, rebran la visita de 05.00 a 05.30.
 • Dimarts, 5 de setembre: L'avinguda Principat d'Andorra i les zones del Passeig Jaume I i els carrers Major i Nord seran tractats també entre les 05.00 i les 05.30.

Les expectatives són que aquest pla continuï aportant beneficis tangibles per a la comunitat i millorant la qualitat de vida de les persones residents. En aquest sentit, la col·laboració de tothom és crucial per a mantenir els espais públics lliures de plagues i garantir un entorn més sa i segur.

Document Actions