Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou continua realitzant obres d’arranjament de carrers, en el marc del projecte de les 7 zones

dimarts 09 maig 2023

Actualment, s’està treballant al carrer del Terrer; al c. Arquitecte Ubach; al c. Pere Galés; al c. Vendrell i al c. Cala Font; i, durant les properes setmanes, també s’actuarà als carrers Ametlla de Mar, Milà, Berenguer de Palou, Advocat Gallego i Carrilet

 

L’Ajuntament de Salou informa de l’estat actual dels treballs d’arranjament de carrers, que es duen a terme en el marc del projecte de les 7 zones, el qual divideix el municipi en diferents sectors per realitzar-ne actuacions.

Pel que fa al lot de Ponent, s’estan finalitzant els treballs de renovació de la vorera del carrer del Terrer, entre l’avinguda Pere Molas i la C-31b. A inicis del proper mes de juny, també és previst asfaltar aquest tram de la calçada.

Així mateix, s’han iniciat les actuacions puntuals d’arranjament de voreres als carrers Arquitecte Ubach i Pere Galés; i, durant les properes setmanes, s’actuarà, també, als carrers Ametlla de Mar, Milà, Berenguer de Palou, Advocat Gallego i Carrilet.

D’altra banda, pel que fa al lot de Llevant, actualment, s’estan realitzant millores puntuals a la vorera del carrer Vendrell. A més, a la cantonada d’aquest carrer, amb c. Brussel·les, s’ha col·locat un nou pas de vianants.

Per últim, s’està treballant al final del carrer Cala Font, on l’Ajuntament està habilitant un camí d’accés a la Punta del Cavall, que serà integrat i respectuós amb l’entorn.

Aquestes actuacions es preveu que estiguin enllestides a finals d'aquest mes de maig.

Galeria d'imatges

ARQUITECTE UBACH 2.jpg

Document Actions