Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou convida grans i petits a participar en el programa de la Festa Major del 30 d'Octubre

dimarts 20 octubre 2009

Coincideix amb els 20 anys de la segregació del municipi

Aquest matí la Regidora de Cultura i Festes, Isabel Aguilera, juntament amb l'Alcalde de Salou, Pere Granados, han presentat el programa de la festa major del 30 d'Octubre que enguany commemora els 20 anys de la segregació del municipi. La Regidora de Cultura i Festes, Isabel Aguilera, ha explicat que: 'aquest any el programa té més d'una trentena actes i es caracteritza per tenir una gran varietat de propostes per a tots els públics'. L'alcalde, Pere Granados, recordava com 'vint anys després com a municipi independent podem dir que la festa Major de la Segregació ens serveis per a reconèixer la tasca de tota la societat salouenca en la transformació del municipi', deia. A més d'afirmar que 'ha estat bo per Salou i alhora mantenim unes boníssimes relacions amb el poble veí'.

La festa començarà aquest diumenge dia 25 d'octubre amb un campionat de dòmino així com amb les segones edicions de la caminada, la pedalada i l'excursió de festa major que pretenen reunir a moltes persones en una activitat esportiva en diferents disciplines. El dimarts dia 27 d'octubre a les 20 hores tindrà lloc el tradicional pregó, a càrrec de Jordi Gil, presentador de TV3 i tot seguit s'encendrà la traca que marcarà l'inici de les celebracions. A més el dijous dia 29 d'octubre es farà l'acte de distinció de fill predilecte de Salou a la persona de Esteve Blasi i Ferran. Altres activitats que s'esperen multitudinàries seran la inauguració el mateix dia 30 del Parc Arqueològic amb les restes de la Vila Romana de Barenys i la paella popular al preu de 2' per persona. Els tiquets es posaran a la venda el dilluns 26 d'octubre a les dependències de Cultura al TAS.

El mateix dia de la segregació a les tres de la tarda es farà el llançament de coets i la mascletà de festa major seguits del concert de festa major amb l'orquestra Meravella. El diumenge 1 de novembre clouran les activitats amb actes adreçats als més petits.

L'alcalde de Salou, Pere Granados, ha declarat que: 'fa 3 anys que es va establir el dia 30 d'octubre com a festa major, amb la unanimitat de tots els grups polítics, i aquest any coincidint amb els 20 anys de la segregació hem volgut que els ciutadans gaudeixin d'una molt bona festa major ja que es tracta d'una festa de tots i per a tots'.

Document Actions