Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou convoca un concurs per atorgar cinc beques d'estudis universitaris i de graus superiors

dijous 25 juny 2009

El 16 d'octubre finalitza el termini per a la presentació de sol·licituds

Conscients de la importància que té l'educació dels joves l'Àrea d'Ensenyament de l'Ajuntament de Salou ha convocat cinc beques, tres per a estudis universitaris i dues per a cicles formatius de grau superior, per tal de donar suport als projectes de formació. Aquestes premiaran el rendiment acadèmic i tindran en compte la situació socioeconòmica de l'alumne. La quantia de les beques oscil·larà entre els 565' i els 1.284' depenent del rendiment acadèmic i les qualificacions obtingudes a segon de Batxillerat.

El termini de presentació de sol·licituds s'iniciarà el dia 20 de juliol i finalitzarà el dia 16 d'octubre de 2009, a les 14h. Tots aquells que vulguin optar a la beca han de formalitzar l'imprès de sol·licitud que es posarà a disposició dels interessats a l'Àrea d'Ensenyament de l'Ajuntament de Salou (passeig del 30 d'Octubre, 4. Tel.977 3092 17) de dilluns a divendres, de 10h a 14h, i adjuntar-hi una fotocòpia del full de matrícula de la universitat corresponent al curs 2009-2010.

Tots els interessats en sol·licitar la beca han de ser menors de 25 anys i estar empadronats per un mínim de dos anys al municipi de Salou. A més han d'estar inscrits al municipi a segon curs de Batxillerat o els Cicles Formatius de Grau Superior i que, en acabar, desitgin realitzar estudis universitaris.

Document Actions