Saltar al contingut Saltar a la navegació Saltar a la cerca

Portal toolbar

Notícies

Salou crea un nou carril-bici al passeig Miramar, davant la platja de Ponent

L’espai de convivència unirà el carril que hi ha al terme de Cambrils amb el que hi ha al passeig Jaume I i tindrà un pressupost de 124.000 €

dijous 21 gener 2010

L’Ajuntament de Salou habilitarà un nou carril bici a la Platja de Ponent, segons s’ha aprovat a la darrera Junta de Govern Local. El tram d’actuació es d’uns 600 metres i servirà per unir el carril de convivència que ja existeix al passeig Jaume I amb el carril bici del terme municipal de Cambrils i que discorrerà pel passeig Miramar. El  pressupost dels treballs és de 124.805 euros.
El tram en el que s’actuarà era l’únic que quedava pendent a primera línia de mar, és per això que el consistori ha previst el carril de convivència al llarg de tota la platja de Ponent del municipi i que tindrà una amplada mitjana de 2,5 metres i serà de doble sentit. El Regidor de Gestió del Territori, Marc Montagut, ha explicat que: “era un tram que ens quedava pendent i que per fi executarem per tal de millorar la mobilitat per les nostres platges i pel nostre municipi”. A més Montagut ha afegit que: “volem facilitar la convivència entre ciclistes i vianants i creiem que amb aquest nou carril ho aconseguirem”. Segons les previsions, l’actuació es durà a terme en 3 mesos, i haurà d’estar enllestida de cara a l’estiu.
Els treballs consistiran en l’adaptació d’una part de la vorera pintant-la i senyalitzant-la correctament per tal de que ciclistes i vianants puguin conviure pacíficament, uns pel costat de passeig que toca a la platja, i els ciclistes, pel costat de vorera que toca a la calçada.

Document Actions